خبرگزاری کار ایران

دستور تهیه مربای چاقاله پسته خانگی

دستور تهیه مربای چاقاله پسته خانگی
کد خبر : ۱۰۵۳۹۲۳

مربای چاقاله پسته یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به خوبی تهیه شود یک مزه فوق العاده را به شما هدیه می دهد پس حتما آن را امتحان کنید.

به گزارش ایلنا، مربای چاقاله پسته یک مربای خاص و ویژه است و به سادگی می توانید با رعایت چند نکته این مربای خوشمزه را تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم مربای چاقاله پسته 

چاقاله پسته 500 گرم

شکر           750 گرم

هل          3 عدد

آبلیمو      2 قاشق غذاخوری

گلاب       2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای چاقاله پسته خانگی

مرحله اول ( آماده سازی )

ابتدا چاقاله ها را شسته و درون ظرف مناسبی یک لیتر آب و مقداری نمک می ریزیم و سپس چاقاله ها را اضافه میکنیم و 5 ساعت منتظر می مانیم و سپس بعد از گذشت این زمان چاقاله ها را خارج کرده و درون آب سرد ریخته و چند بار آب آن را عوض می کنیم و سپس ابتدا و انتهای چاقاله را با سوزن سوراخ می کنیم.

مرحله دوم

قابلمه ای را انتخاب کرده و با آب پر کنید و روی شعله با حرارت بالا قرار دهید تا به جوش آید و وقتی جوشید چاقاله ها را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و هر چند دقیقه آب آن را عوض کنید تا تلخی چاقاله ها از بین برود و اینکه چاقاله ها به خوبی بپزد و در آخر آبکشی کنید.

مرحله سوم

در این مرحله شکر و آب را درون قابلمه لعابی یا تفلونی بریزید و به خوبی مخلوط کنید و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و بعد از 15 دقیقه هل و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید شیره مربا به خوبی قوام پیدا کند.

مرحله چهارم

سپس چاقاله ها را اضافه کرده و شعله را کم کنید و اجازه دهید مربا به قوام مناسب برسد و در انتهای پخت مربا آبلیمو تازه را اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مربا سرد شود.

مرحله پنجم

وقتی مربا به خوبی سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و درب آن را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.


منبع:آشپزکده

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز