روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو
پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید.
به گزارش ایلنا، پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید. اگر می خواهید این غذا را طبخ و تست کنید بهتر است با ما همراه شوید.
مواد لازم برای غذای تایلندی :
رشته فرنگی برنجی حدود 250 گرم
سس ماهی 3 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سس ورستر شایر 1 قاشق غذاخوری
سس چیلی سیر (سامبل اولک) 2 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
روغن بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
سیر 6 حبه
سینه مرغ بدون استخوان 450 گرم
میگوی تازه نصف پیمانه
فلفل قرمز تند نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
جوانه لوبیا 2 فنجان
پیازچه 5 عدد
گشنیز خرد شده 1 فنجان
لیموترش سبز 3 عدد
بادام زمینی بو داده درشت خرد شده یک چهارم فنجان
طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :
رشته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود 10 دقیقه با آب جوش بپوشانید. بعد از 10 دقیقه آبکشی کنید و کنار بگذارید.
سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرغ را به مکعب های 1 سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را جدا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.
روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.
مخلوط سس را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتبا هم بزنید.
رشته های برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و 1/2 فنجان گشنیز را هم بزنید.
آن را هم بزنید و یک دقیقه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی ظرف بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.
روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی رشته ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.
منبع:بیتوته