خبرگزاری کار ایران

روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو

روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو
کد خبر : ۱۰۴۲۲۴۰

پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید.

به گزارش ایلنا، پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید. اگر می خواهید این غذا را طبخ و تست کنید بهتر است با ما همراه شوید.

مواد لازم برای غذای تایلندی :

 رشته فرنگی برنجی     حدود 250 گرم

 سس ماهی      3 قاشق غذاخوری

 سس گوجه فرنگی      2 قاشق غذاخوری

 سس ورستر شایر      1 قاشق غذاخوری

 سس چیلی سیر (سامبل اولک)      2 قاشق چایخوری

 شکر      2 قاشق غذاخوری

 روغن بادام زمینی      2 قاشق غذاخوری

 سیر     6 حبه

سینه مرغ بدون استخوان     450 گرم

میگوی تازه     نصف پیمانه

فلفل قرمز تند     نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ     2 عدد

جوانه لوبیا     2 فنجان

پیازچه     5 عدد

گشنیز خرد شده     1 فنجان

لیموترش سبز     3 عدد

بادام زمینی بو داده درشت خرد شده     یک چهارم فنجان

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :

رشته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود 10 دقیقه با آب جوش بپوشانید. بعد از 10 دقیقه آبکشی کنید و کنار بگذارید.

سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرغ را به مکعب های 1 سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را جدا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.

روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.

مخلوط سس را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتبا هم بزنید.

رشته های برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و 1/2 فنجان گشنیز را هم بزنید.

آن را هم بزنید و یک دقیقه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی ظرف بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.

روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی رشته ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز