طرز تهیه ناگت گیاهی رژیمی و خوشمزه
در گزارش زیر طرز تهیه ناگت گیاهی را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه ناگت گیاهی آشنا کنیم.
مواد لازم:
سیبزمینی: ۲۰۰ گرم
اسفناج: ۵۰ گرم
هویج: نصف پیمانه، پوره شده
پیاز داغ: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
نخودفرنگی: یکچهارم پیمانه
ذرت: نصف پیمانه
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
پودر سوخاری: به میزان لازم
سس قرمز: به میزان لازم برای سرو
نمک و پودر سیر: به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینی را آبپز کرده و بدون آنکه ادویه یا نمک به آن بیفزایید آن را پوره کنید. هویج آبپز شده را هم پوره کرده و به سیبزمینی اضافه کنید.
در مرحله بعدی نخود سبز پخته را با پوره سیبزمینی و هویج ترکیب کنید و آن را به خوبی هم بزنید. میتوانید این ترکیب را درون غذاساز بریزید و آن را بهخوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
در این مرحله پیاز داغ، ذرت و پنیر فتا را به پورهها اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. درنهایت نمک، فلفل و ادویهها را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید در دستگاه بهخوبی یکدست شود.
برای آخرین مرحله تهیه غذا کافی است این پوره را بهصورت گلولههای کوچک درآورید و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زیتون یا کنجد تف دهید.
منبع:شبکه آشپزی