خبرگزاری کار ایران

روش پخت کوکوی شیرین قزوینی

روش پخت کوکوی شیرین قزوینی
کد خبر : ۱۰۴۰۰۲۱

کوکو شیرین از غذاهای سنتی و محلی شهر قزوین است. این غذا به عنوان شیرینی نیست بلکه کوکو است با طعم شیرین. افرادی که به غذاهای شیرین علاقه دارند حتما این غذا را تهیه و میل کنند.

به گزارش ایلنا، کوکو شیرین از غذاهای سنتی و محلی شهر قزوین است. این غذا به عنوان شیرینی نیست بلکه کوکو است با طعم شیرین. افرادی که به غذاهای شیرین علاقه دارند حتما این غذا را تهیه و میل کنند. اگر می خواهید کوکویی متفاوت و جدید تهیه کنید حتما با استفاده از این دستور پخت کوکوی شیرین قزوینی را امتحان کنید.

کوکوی شیرین قزوینی

مواد لازم برای کوکوی شیرین قزوینی برای 5 نفر :

سیب زمینی متوسط    5 عدد

تخم مرغ    4 عدد

 روغن مایع     به مقدار لازم

 نمک     به مقدار لازم

 آب و گلاب    1 پیمانه

 شکر     1 پیمانه

 زعفران دم کرده    به مقدار لازم

روش آماده سازی کوکو شیرین قزوینی :

برای پخت کوکو شیرین ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و زمانی که گرم هستند آن ها را ریز رنده کنید و یا چرخ کنید. تخم ها را در ظرفی جدا بشکنید و هم بزنید. 2 قاشق شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید و تخم مرغ ها را به همراه مقدار کمی نمک و روغن به سیب زمینی ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

تابه ای را روی گاز قرار بدهید و داخل آن روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود. مواد کوکو را داخل روغن بریزید و اجازه بدهید سرخ شود. سپس آن را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.

برای تهیه ی شربت کوکو شیرین، داخل قابلمه ای شکر، آب و زعفران و گلاب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مقداری بجوشد. سپس شربت را روی کوکوها بریزید و اجازه بدهید با حرارت کم به خورد کوکوها برود. در پایان کوکو را خارج کنید و با پودر مغز پسته و گل محمدی تزیین کنید.

طرز تهیه کوکو شیرین در فر :

مواد لازم کوکو شیرین :

 سیب زمینی     1 کیلو

 تخم مرغ    8 تا 10 عدد

 بکینگ پودر     1 قاشق مرباخوری

 زعفران دمکرده غلیظ    1 قاشق غذاخوری

 روغن مایع     150 گرم

 نمک     مقدار کمی

شکر    350 تا 500 گرم

 آب    1 پیمانه

گلاب    نصف پیمانه

پخت کوکو شیرین در فر :

آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل شود و 4 دقیقه پس از جوشیدن گلاب را اضافه کنید و بعد از یک جوش زدن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سیب زمینی را آب پز کنید و پوست بگیرید و داغ داغ بکوبید.

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با همزن به مدت 4 الی 5 دقیقه هم بزنید سپس بکینگ پودر و زعفران دم کرده را اضافه کنید. سپس سیب زمینی پوره شده را به همراه نمک و تخم مرغ های زده شده و 2/3 از روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

کف تابه ای پیرکس و یا قالبی را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید به صورتی که قطر آن 2-4 سانتی متر شود. روی آن را صاف کنید و باقی روغن را روی آن را بریزید در فر به مدت 35-45 دقیقه در دمای 180 درجه قرار بدهید.

دقت کنید در قالب های فلزی زودتر می پزد و سرخ می شود. اما در ظروف پیرکس زمان پخت بیشتر می شود. دقت کنید که پخته شوند.

بعد از پخت شربت را روی کوکو بریزید وکوکو را برش بدهید و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید.

پس از این زمان اجازه بدهید تا خنک شود. و روی هر برش را با خلال بادام و پسته تزیین کنید و برای براق شدن مقداری شربت روی آن بزنید.

نکاتی برای تهیه ی کوکو شیرین :

برای پخت کوکو شیرین می توانید از قالب های مافین هم استفاده کنید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز