خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه خامه قنادی؛ جذاب و خوشمزه

طرز تهیه خامه قنادی؛ جذاب و خوشمزه
کد خبر : ۱۰۳۹۰۰۴

درست کردن خامه برای تزئین انواع کیک و شیرینی فوت و فن‌هایی دارد که موجب شده بیشتر اوقات ترجیح دهیم آن را از قنادی تهیه کنیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده بخریم؛ اما در شرایط فعلی به‌راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

به گزارش ایلنا، درست کردن خامه قنادی اگر فوت و فن‌های آن را بلد باشید، کار سختی نیست و می‌توانید خودتان آن را برای تزئیین انواع کیک و شیرینی آماده کنید.

مواد لازم 

خامه پرچرب: ۲۵۰ گرم

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت 

۱. ظرفی که می‌خواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم‌ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به‌خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

فوت و فن‌ها

  •  با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفیدرنگ نباشد.

  •  توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

  •  حتماً از خامه پرچرب استفاده کنید.

  •  حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

  •  اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

  •  بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.  

منبع:همشهری آنلاین

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز