خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه خورش کنجد

طرز تهیه خورش کنجد
کد خبر : ۱۰۳۸۴۰۴

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایلنا، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت خورش کنجد کنیم.

مواد اصلی

گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری

روغن به مقدار لازم

آب ۳-۴ پیمانه

کنجد بو داده و آسیاب شده ۵۰۰ گرم

رب انار ۴۰۰ گرم

نمک به مقدار لازم

شکر (در صورت دلخواه)

۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.

سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد از تفت دادن اب در آن بریزید و بگذارید بپزد.

وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد آسیاب شده را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد.

در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزایید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. در صورت دلخواه، میتوان شکر هم به این خورش افزود.

سایر نکات

این خورش مانند خورش فسنجان است، باید حسابی به روغن بیفتد.

منبع: پاپیون

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز