طرز تهیه یک سس خوشمزه خانگی برای ساندویچ
در گزارش زیر طرز تهیه سس ساندویچ را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سس ساندویچ آشنا کنیم.
مواد لازم:
پودر سیر- نصف قاشق مربا خوری
فلفل ونمک - به مقدار لازم
کره - یک قاشق غذا خوری
آرد - یک قاشق غذاخوری
پنیرچدار - رنده شده یک پیمانه
خامه پر چرب - نصف پیمانه
طرزتهیه:
۱- کره را در قابلمه مناسب ذوب کنید، سپس آرد، نمک وفلفل را هم اضافه کنید و تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود تفت دهید.
۲- در ظرف دیگری خامه را با همزن برقی بزنید تا سبک شود.
۳- اگر دیدید کمی سفت است، میتوانید مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.
۴- سپس آرد تفت داده شده را با خامه مخلوط و ترکیب کنید.
۵- پنیر چدار را کم کم به سس اضافه کنید وخوب هم بزنید تا سس ته نگیرد ویکنواخت شود.
۶- نکته قابل توجه این است که در تمام مراحل پخت باید شعله اجاق گاز ملایم باشد ودر آخر نمک، فلفل وپودر سیر را هم اضافه کنید و هم بزنید.
۷- بعد سس را از روی شعله بردارید.
منبع: خراسان