طرز تهیه چوبکهای پنیری
چوبکهای پنیری را هم برای دورچین و تزئین سفره میتوان استفاده کرد هم برای عصرانه. پس بهتر است با طرز تهیه این خوراکی آشنا شویم.
به گزارش ایلنا، چوبکهای پنیری خوراکی خوشمزهای است که هم برای دورچین و تزئین سفره مناسب است و هم میتوان آن را برای عصرانه صرف کرد. در این مطلب با طرز تهیه این خوراکی آشنا میشوید.
- مواد لازم
۱۵۰ گرم پنیر فتا
۱۵۰ گرم پنیر چدار (پنیر من شور بود)
یک قاشق چایخوری فلفل تند قرمز
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری نمک
یک استکان شیر (۱۲۵ میلیلیتر)
کمی جعفری خردشده
یک بسته بکینگ پودر (یک قاشق چایخوری)
۲.۵ لیوان آرد (لیوان ۲۲۰ میلیلیتر)
- طرز تهیه
درون یک کاسه عمیق پنیر سفید ریز خردشده، پنیر چدار رندهشده ریز، تخم مرغ کامل، جعفری خردشده، فلفل چیلی، نمک، بکینگ پودر، شیر را اضافه و با قاشق مخلوط کنیم.
با افزودن یک لیوان آرد، یک خمیر نرم که کمی به دست میچسبد، ورز دهید، از خمیر ۷-۸ مرنگ درست کنیم. با چرخاندن هر مرنگ با دست روی نیمکت، رولهای نازک و بلند درست کنیم.
آن را با چاقو به قطعههای مورد نظر برش دهیم، ۲-۳ بار دیگر آن را به عقب و جلو فشار دهیم و همین کار را انجام دهیم تا تمام خمیر تمام شود.
سپس به اندازه کافی روغن در ماهیتابه خود بریزیم روغن را خوب گرم کنیم.
خمیرها باید با حرارت ملایم در روغن داغ سرخ شوند.
بعد از اینکه همه خمیرها سرخ شد، میتوانیم آن را سرو کنیم.
منبع:باشگاه خبرنگاران