خبرگزاری کار ایران

سوپ جو خانگی به سبک رستوران ها

سوپ جو خانگی به سبک رستوران ها
کد خبر : ۱۰۲۱۷۶۰

سوپ جو رستورانی 20 نکته برای پخت حرفه ای و خوشمزه که دارد که ما این نکات را در قالب یک مطلب برای شما همراه با طرز تهیه آماده نموده ایم.

به گزارش ایلنا، سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوقالعاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم:

مواد لازم برای سوپ جو

جو :1 پیمانه

سینه مرغ :نصف

جعفری :1 قاشق غذا خوری

پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده

جو پرک :5 قاشق غذاخوری

آب مرغ :2 لیوان

هویج رنده شده :نیم کیلو

نمک :به میزان دلخواه

زردچوبه :1 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری

آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر

رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر

نمک :به میزان دلخواه

روغن زیتون :برای تفت دادن

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده

ابتدا مقداری روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در داخل ظرفی مناسب با حرارت ملایم میریزیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

البته نباید پیازها رنگشان عوض شود. کافیست فقط نرم تر شوند و بعد ادویه ها را به پیازها اضافه میکنیم و هم میزنیم.

رب گوجه فرنگی را هم با کمی آب حل میکنیم و به داخل پیاز ها میریزیم و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

سوپ جو خانگی به سبک رستوران ها

آموزش درست کردن سوپ جو

بعد از آن جوی خیس خورده و هویج را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم ، بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.

و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم اگر پخت ،بقیه مواد را اضافه کنیم و به مدت 15 دقیقه دیگر میپزیم.

سوپ جو خانگی به سبک رستوران ها

چگونه سوپ جو درست کنیم ؟ 

و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند. در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم و به همراه گوشت مرغ و جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.

سوپ جو خانگی به سبک رستوران ها

نکات حرفه ای برای درست کردن سوپ جو

هر دستور پختی برای جا افتادن و یا خوشمزه شدن نیازمند رعایت یک سری نکات حرفه ای و یا حتی ساده می باشد که ما سعی کرده ایم تعدادی نکته مفید سوپ جو را برای شما آماده کنیم تا بهترین سوپ جو را درست کنید :

نکات پخت سوپ جو

پخت خوب جو باعث لعاب بیشتر و جا افتاده تر شدن سوپ میشود.

استفاده از کره و لیموی تازه، طعم سوپ را استثنائی خواهد کرد.

برای پخت سوپ جو با شیر ، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود.

2 قاشق سوپ خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کنید و برای غلیظ شدن سوپ جو داخل آن اضافه کنید.

برای تهیه سوپ جو از قرص عصاره ی مرغ نیز می توانید استفاده کنید.

در هنگام اضافه کردن خامه به سوپ بهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.

جعفری را خوب ریز کنید بطوری که آب نیندازد و بعد روی سوپ جو بریزید.

برای اینکه رنگ سوپ سفیدتر و زیباتر بماند هویج را نگینی خرد کنید.

آب گوشت یا مرغ را در یخچال قرار دهید تا بعد از سرد شدن چربی روی آن را با قاشق بردارید. 

بجای مواد تازه در برخی موارد میتوانید از سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت استفاده کنید.

برای اینکه سوپ زودتر پخته شود و احتمال ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جوی پرک استفاده کنید.هر چند می توان سوپ را با جوی معمولی و سر فرصت و حوصله هم پخت. 

حتما جوی پرک را از قبل در یک ظرف خیس دهید تا شن و ماسه ته آن تهنشین شود. 

مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود.

هنگام پخت مرغ ، پیاز و سیب زمینی را به آن اضافه کنید تا آب مرغ طعم دار شود.لازم هم نیست آنها را خرد کنید میتوانید به صورت درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد ازپخت از آب بیرون بیاورید.

نکات سرو و اضافه کردن مواد به سوپ جو

هنگام سرو کردن سوپ هم میتوانید کمی کره و آب لیمو در داخل سوپتان بریزید و نوش جان کنید.

برای اینکه سوپ جو زمان پخت کمتری ببرد آن را بعد از خیس دادن در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنید.

بهتر است هنگام سرو سوپ سرد آن را در ظرف سرد بریزید.

سوپی که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

اگر احیانا سوپ شما شور شد میتوانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا 15دقیقه ای بپزد بعد آن را خارج کنید.

منبع:نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز