خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه آبگوشت کشک برای روزهای سرد زمستان

 طرز تهیه آبگوشت کشک برای روزهای سرد زمستان
کد خبر : ۱۰۱۳۸۶۷

امروز می خواهیم طرز تهیه آبگوشت کشک را به شما آموزش دهیم. این آبگوشت که با کشک و بادمجان تهیه می‌شود، در لرستان و در شهر اراک بسیار مرسوم است.

به گزارش ایلنا، آبگوشت از غذا‌های سنتی ایرانی هاست که تنوع زیادی هم دارد. آبگوشت ساده، آبگوشت گندم و آبگوشت بزباش از معروف‌ترین انواع این غذای خوشمزه هستند. اما امروز می خواهیم در مورد آبگوشت کشک صحبت کنیم. این آبگوشت که با کشک و بادمجان تهیه می شود در لرستان و در شهر اراک مرسوم است. لر‌ها به این غذا دوگوله دودار می گویند. امیدوارم که از این دستور تهیه آبگوشت کشک استفاده کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم
  • نخود ۱/۲ پیمانه
  • لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
  • سیر ۳ حبه
  • بادمجان ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • کشک غلیظ ۱ پیمانه
  • نعناع خشک، نمک و فلفل به مقدار لازم

 طرز تهیه آبگوشت کشک برای روزهای سرد زمستان

طرز تهیه

مرحله اول: نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.

مرحله دوم: گوشت، نخود و لوبیای خیس خورده، سیر و پیاز خرد شده را به همراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شوند (در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید).

مرحله سوم: بادمجان‌ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان‌ها را اضافه نمایید. در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید. صبر کنید تا آبگوشت جا بیافتد. می‌توانید بادمجان‌ها را نکوبید و حلقه‌ای یا خردشده در آبگوشت بریزید.

مرحله چهارم: حدود ۳ قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به آبگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید. نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید. آب آبگوشت را از مایه آن جدا کنید. مایه آبگوشت را بکوبید و به همراه آب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید (آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف‌های جدا سرو کنید).

 طرز تهیه آبگوشت کشک برای روزهای سرد زمستان

نکته‌های کلیدی تهیه آبگوشت کشک:

  • این آبگوشت بسیار مقوی و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو میشود.
  • در صورت تمایل میتوانید ۱ عدد سیب زمینی در زمان پخت به این آبگوشت اضافه کنید.
  • همچنین میتوانید بادمجان‌ها را سرخ کنید و پس از کوبیدن اضافه نمایید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز