خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه ساندویچ دونر مرغ به روش خانگی

طرز تهیه ساندویچ دونر مرغ به روش خانگی
کد خبر : ۱۰۰۲۲۱۰

در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ دونر مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایلنا، ساندویچ دونر مرغ و یا همان کباب ترکی، یکی از ساندویچ‌های خوشمزه خانگی می‌باشد که طرفداران زیادی نیز دارد. این ساندویچ معروف و دلچسب به ۲ روش تهیه و آماده می‌شود. روش اول و اصلی آن که به صورت کبابی می‌باشد، در ساندویچ فروشی‌ها تهیه می‌شود که بسیار معروف نیز است. روش دوم و خانگی آن که در ماهی تابه تهیه و آماده می‌شود و بسیار خوشمزه نیز است.

در این رسپی، ما به آموزش طرز تهیه دونر مرغ به روش خانگی پرداختیم. می‌توانید این ساندویچ بسیار خوشمزه و دلچسب را به راحتی در منزل تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن این نوع ساندویچ عالی و خوش طعم لذت ببرید. سرو این ساندویچ خوشمزه به همراه نان پیتا و یا نان‌های مدیترانه‌ای و یا حتی نان ساندویچی و در کنار کمی گوجه فرنگی، خیار شور، جعفری خرد شده و سس مورد نظرتان بسیار عالی و دلچسب خواهد شد.

مواد لازم

سینه مرغ: ۲ عدد
قارچ: ۶ عدد
پیاز متوسط: ۳ عدد
فلفل دلمه ای: ۳ عدد
کره: ۴۰ گرم
سیر: ۶ حبه
گوجه فرنگی: ۳ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
آویشن و ادویه کاری: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه‌های مرغ را در یک قابلمه به همراه کمی آب بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

بعد از پخت مرغ ها، آن‌ها را ریش ریش و آماده کنید.

پیاز‌ها و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید.

در ماهی تابه کمی روغن ریخته و پیاز و فلفل دلمه‌ای را کمی تفت دهید.

سپس گوجه‌ها را نیز خرد کرده و به ماهی تابه اضافه و تفت دهید.

سیر‌ها را رنده کرده و به همراه ادویه‌ها به مواد اضافه و مخلوط کنید.

سپس مرغ‌ها را به سایر مواد ماهی تابه اضافه و کمی تفت دهید.

قارچ‌ها را نیز خرد کنید و با مواد مخلوط نمایید.

در آخر کره را اضافه و درب ماهیتابه را بگذارید.

بعد از گذشت ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

منبع: غذالند

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز