هرسال و با قدمتی ۳۵ ساله انجام می شود؛
پخت حلوای شام غریبان در حسینیه اعظم زنجان
حلوای شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با سابقه ۳۵ ساله توسط ۶۵ خادم حسینیه اعظم زنجان طبخ و بین زائران توزیع می شود.
به گزارش ایلنا از زنجان، حسینیه اعظم زنجان در کنار دیگر خدماتی که به زائران در ایام محرم ارائه می دهد، پخت حلوای شام غریبان را به مدت 35 سال است که به عنوان تبرکی در بین زائران و عزاداران توزیع می شود.
در پخت این حلوا که با حضور 65 خادم انجام می شود ۳۰۰ کیلوگرم آرد، یکهزار و ۲۰۰ کیلوگرم شکر، ۲۰ لیتر گلاب، ۴۵ کیلوگرم روغن حیوانی، ۴۵ کیلوگرم روغن نباتی و ۵۰ مثقال زعفران و حدود یک کیلوگرم از انواع ادویه هل و تخم گیشنیز استفاده می شود.
سال گذشته حدود یک تن و ۳۰۰ کیلوگرم حلوا در قالب 12 هزار بسته توسط خادمان حسینیه اعظم زنجان طبخ و توزیع شد.