خبرگزاری کار ایران

معاون برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده به ایلنا خبر داد:

تکمیل نقشه آسیب‌های حوزه زنان‌ و خانواده کشور / آغاز ریشه‌یابی آسیب‌ها در هر استان

تکمیل نقشه آسیب‌های حوزه زنان‌ و خانواده کشور / آغاز ریشه‌یابی آسیب‌ها در هر استان
کد خبر : ۲۲۹۹۸۰

هفته گذشته اولین نشست منطقه‌ای در شهر مشهد با حضور ۴ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان برگزار شد.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ضمن اعلام خبر تکمیل نقشه پلیگون آسیب‌های زنان و خانواده کشور که منجر به شناسایی آسیب‌های حوزه زنان و خانواده به تفکیک هر استان می‌شود، گفت: اکنون معاونت امور زنان و خانواده به سمت انجام پژوهش‌هایی می‌رود که علت این آسیب‌ها را در هر استان ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی کند.

اطهره نژادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اعلام این خبر گفت: به طور مثال اگر فقر در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و ایلام وجود داشته باشد، ممکن است که دلایل بروز آن در این سه استان متفاوت باشد. بنابراین آسیب‌شناسی آن‌ ضروری است.

نژادی افزود: اکنون استان‌ها بر اساس اولویت‌هایی که در هر آسیب‌ دارند، طبقه‌بندی شده و برنامه‌هایی با توجه به این اولویت‌ها از سوی معاونت امور زنان و خانواده تدوین می‌شود، همچنین توصیف و آنالیز اطلاعات به دست آمده از نقشه پلیگون نیز در اختیار جامعه مدنی برای همکاری قرار می‌گیرد.

معاون معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه در ارتباط با اولین نشست منطقه‌ای معاونت امور زنان و خانواده گفت: هفته گذشته اولین نشست منطقه‌ای در شهر مشهد با حضور ۴ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان برگزار شد.

وی تصریح کرد: تشکیل این نشست در راستای تعامل بیشتر دولت با جامعه مدنی و تشکیل و توسعه شبکه همکاری این دو بود. در روز اول این نشست مشاورین وزرا در امور زنان و خانواده به همراه مدیر کل‌های دفا‌تر امور زنان و خانواده در دستگاه‌های متناظر آنها در این چهار استان حضور داشتند و علاوه بر وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های مانند سازمان ملی استاندارد و کمیته امداد که به صورت داوطلبانه با معاونت امور زنان همکاری می‌کنند نیز حضور داشته و برنامه‌های خود را ارائه کردند.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف نشست منطقه‌ای ایجاد هم‌افزایی سازمانی است، اظهار کرد: یکی از بندهای مهم تفاهم‌نامه‌های معاونت امور زنان و خانواده با دستگاه‌ها، واگذاری پایش برنامه‌ها به اعضای متخصص جامعه مدنی است که این مساله نقش جامعه مدنی را پررنگ‌تر می‌کند.

نژادی‌ ادامه داد: در جمع‌بندی‌های خود از این نشست به این نتیجه رسیدیم که اعضای جامعه مدنی همکای خود را بیشتر درون استان‌هایشان ادامه دهند و کمک کنند تا بانک اطلاعاتی جامعه مدنی زنان و خانواده استان تکمیل شود زیرا با تکمیل این بانک هر کدام از نهادهای مدنی متوجه خواهند شد که کدام یک از این نهاد‌ها فعالند و چه پروژه‌هایی را در چه سالی انجام داده‌اند و چگونه می‌توانند منابع و امکاناتشان را با هم به اشتراک بگذارند؛ زیرا در حال حاضر سیاست‌های ما به سمت حمایت از پروژه‌هایی پیش می‌رود که با مشارکت چند سازمان مردم نهاد و همکاری گروهی آنها انجام شود.

نژادی در پاسخ به این سوال که با توجه به نقشه پلیگون شرقی کشور چه مسائلی در آن منطقه در اولویت قرار دارد، اظهار کرد: اشتغال، ‌اقتصاد، سلامت و خانواده از جمله برنامه‌هایی است که در این منطقه پیگیری می‌شود، علاوه بر آن در استان سیستان و بلوچستان نیز با مشکل دختران بازمانده از تحصیل رو به رو هستیم که آموزش و پرورش قول جدی برای همکاری در این زمینه داده است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز