در شش ماه نخست سال روی داد:
رشد ۲۰ درصدی تشکلهای صنفی در گلستان
«ثبت ۵ انجمن صنفی جدید در ۶ ماهه اول امسال در حالی است که در کل سال ۹۲ چهار انجمن به ثبت رسیده بود.»
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان از رشد ۲۰ درصدی تاسیس تشکلهای کارگری و کارفرمایی در ۶ ماهه اول سال خبر داد.
به گزارش ایلنا از گرگان، امراله عباسی گفت: با آغاز به کار دولت یازدهم ثبت انجمنهای صنفی کارگری و کارفرمایی سرعت قابل نوجهی به خود گرفته است و در شش ماهه اول سال جاری ۵ انجمن صنفی جدید شروع به کار کردهاند و تقاضای دو شرکت دیگر در دست بررسی و اقدام است.
عباسی ادامه داد و گفت: ثبت ۵ انجمن صنفی جدید در ۶ ماهه اول امسال در حالی است که در کل سال ۹۲ چهار انجمن به ثبت رسیده بود.
وی با ابیان اینکه شوراهای اسلامی در کارگاههای بسیار بزرگ تشکیل میشوند، گفت: در کل استان تعداد ۶۰ شورای اسلامی کار داریم که قصد داریم در برنامههای بلند مدت این اداره کل، این تعداد را افزایش دهیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان افزود: هم اکنون در ۲۵۱ واحد کارگری استان نماینده کارگران داریم و تا به حال ۱۱۴ انجمن صنفی کارگری و کارفرمایی در استان به ثبت رسیده است.
وی در ادامه گفت: مذاکره کارفرما با نماینده کارگران به جای مذاکره با تک تک آنها، پذیرش بهتر تصمیمات کارفرما، کمک کارگران به فرآیند تولید و ایجاد دغدغههای یکسان بین کارگران و کارفرمایان از مزایای تشکلهای کارگری است.
امراله عباسی، تشکلهای کارفرمایی را در تهیه لوایح و طرحهای مربوط به قوانین کار موثر دانست و گفت: قبول مسئولیت و همکاری با وزارتخانهها و سازمانها در انجام وظایف محموله و آمادگی ارائه مشاوره، ایجاد ارتباط با تشکلها و سازمانهای مرتبط با ظرفیت انجمنها در داخل و خارج کشور و همکاری با تشکلهای کارگری را از جمله مزایای تشکل کارفرمایی هست که میتوان به آن اشاره کرد.
عباسی به مراحل تاسیس این تشکلها اشاره کرد و گفت: متقاضیان میتوانند برایثبت تشکل کارگری و کارفرمایی، درخواست خو درا به همراه مدارک مبنی بر کارگر یا کارفرما بودن به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تحویل نمایند و پیش نویس اساسنامه تشکل خود را مطابق مقررات تدوین کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان افزود: برگزاری مجمع عمومی، ارائه مدارک ثبت و درج آگهی انجام انتخابات در روزنامههای رسمی و کثیرالانتشار را از دیگر مراحل تاسیس تشکلها است.