خبرگزاری کار ایران

بازرس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران:

نهادهای کارگری با فساد درون تشکیلاتی مبارزه کنند

نهادهای کارگری با فساد درون تشکیلاتی مبارزه کنند
کد خبر : ۱۲۷۲۱۰

چکیده: ‌ «تاسف انگیز آن است که برخی از نمایندگان عالی کارگری که طبعا باید حافظ منافع کارگران باشند با متخلفان شریک شده‌اند و تشکل‌های عالی کارگری باید نسبت به ادامه عضویت و همکاری با این افراد تجدید نظر کنند. / اگر تشکل‌های کارگری در این مرحله با متخلفان محکم و قاطع برخورد کنند می‌توان امیدوار بود در آینده شاهد چنین اتفاقاتی، حداقل از سوی نمایندگان کارگران نباشیم.»

بازرس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران معتقد است آن دسته از فعالان کارگری که اتهام غارت اموال کارگران در سازمان تامین اجتماعی متوجه‌شان شده است، باید مورد پیگرد قضایی قرار بگیرند.

«داوود حسین‌خانی» در این باره به ایلنا گفت: محاکمه و در صورت اثبات جرم، مجازات افرادی که به عنوان نمایندگان کارگری به اموال کارگران در سازمان تامین اجتماعی دست درازی کرده‌اند، حق مسلم جامعه کارگری و وظیفه روشن دستگاه قضایی کشور است چرا که این اموال از حق بیمه کارگرانی که با زحمت فراوان برای تامین معیشت خود و خانواده‌شان کار می‌کنند بدست آمده است و آنچه در گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس آمده به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

وی ادامه داد: تاسف انگیز آن است که برخی از نمایندگان عالی کارگری که طبعا باید حافظ منافع کارگران باشند با متخلفان شریک شده‌اند و تشکل‌های عالی کارگری باید نسبت به ادامه عضویت و همکاری با این افراد تجدید نظر کنند.

ظاهرا اشاره وی به «غلامرضا عباسی» دبیر وقت کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران، «ناصر برهانی» دبیر وقت کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور و رئیس فعلی کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران، «محمد پارسا» عضو پیشین کانون عالی شوراهای اسلامی کار، «محمد یاراحمدیان» رئیس کنونی مجمع عالی نمایندگان کارگران و «علی اکبر خباز‌ها» رئیس وقت کانون عالی کارگران بازنشسته است که طبق گزارش هیأت تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی، تحت عناوین مختلف از «سعید مرتضوی» رئیس وقت سازمان تامین اجتماعی، مبالغ کلانی را دریافت کرده بودند.

این فعال صنفی با اشاره به گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس مبنی بر پرداخت ۴۵ میلیون تومان وجه نقد به اقای برهانی دبیرکل جبهه متحد کارگران ایران اسلامی(دبیر وقت کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور) بابت فعالیتهای فرهنگی و تبلیغاتی و آموزشی، بیان کرد: عده‌ای از فعالان کارگری در اواخر سال ۹۰ جبهه متحد کارگران ایران اسلامی را تاسیس کردند و به جای تمرکز بر فعالیت‌های صنفی‌شان، به عمل سیاسی روی آوردند.

بازرس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران ادامه داد: کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران هم در این برهه عضو این جبهه سیاسی بوده است و باید نسبت به تخلفات مالی صورت گرفته پاسخگو باشد.

گفتنی است جبهه متحد کارگران ایران اسلامی از کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی، کانون های شوراهای اسلامی کار کشور و کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران تشکیل شده بود و در مقاطع گوناگون از حضور «سعید مرتضوی» در رأس سازمان تامین اجتماعی حمایت کرده بود.

حسین خانی تصریح کرد: نام دبیر وقت کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران نیز در گزارش هیات تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی آمده است که باید وضعیتش توسط این تشکل عالی کارگری مشخص شود. اگر تشکل‌های کارگری در این مرحله با متخلفان محکم و قاطع برخورد کنند می‌توان امیدوار بود در آینده شاهد چنین اتفاقاتی، حداقل از سوی نمایندگان کارگران نباشیم.

بازرس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران در پایان با انتقاد از سخت گیری سازمان تامین اجتماعی در خصوص اجرای قانون مشاغل سخت و زیان آور، تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی همواره بهانه می‌گیرد که بدلیل هزینه بالا و کسری منابع مالی، نمی‌تواند با دست باز این قانون را اجرا کند اما از طرف دیگر، لیست پرداخت‌ها و هزینه‌های میلیاردی این سازمان منتشر می‌شود که تاسف آور است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز