خبرگزاری کار ایران

واعظی:

ایران برای عضویت فعال در سازمان های بین المللی تخصصی تلاش می کند

ایران برای عضویت فعال در سازمان های بین المللی تخصصی تلاش می کند
کد خبر : ۱۷۹۵۷۷

با توجه به پروژه های بزرگی که در کشور داریم و با عنایتی که دولت و مجلس نسبت به توسعه آی سی تی کشور دارند، قاعدتا می بایست با سازمان های بین المللی ارتباط و همکاری قوی تری داشته باشیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه ایران در ۱۶ سال گذشته مسوولیت های خوبی در سازمان بین المللی داشته، اما متاسفانه طی هشت سال گذشته بسیاری از این مسوولیت ها را از دست داده است گفت: جمهوری اسلامی ایران برای عضویت فعال در سازمان های بین المللی تخصصی تلاش می کند.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، محمود واعظی روز دوشنبه در نشست مشترک با دبیر کل جهانی آی تی یو در جمع خبرنگاران افزود: آی تی یو یکی از آژانس های تخصصی وابسته به سازمان ملل است که در ارتباط با فعالیت های جهانی مخابرات، اینترنت و آی سی تی فعالیت می کند.
وی ادامه داد: با توجه به پروژه های بزرگی که در کشور داریم و با عنایتی که دولت و مجلس نسبت به توسعه آی سی تی کشور دارند، قاعدتا می بایست با سازمان های بین المللی ارتباط و همکاری قوی تری داشته باشیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اجلاس آتی وزرای ارتباطات آسیا و اقیانوسیه که در کشور برونئی برگزار خواهد شد گفت: با این اجلاس مقدمات کار در زمینه آی سی تی برای برگزاری اجلاس آینده سران فراهم خواهد شد که محل آن در کره جنوبی خواهد بود.
واعظی گفت: تصمیم گیری های کلی برای آی تی، اینترنت، دیتا و مخابرات و همچنین سیاستگذاری های لازم در این اجلاس گرفته خواهد شد.
وی تصریح کرد: بنا داریم از تجربیات کشورها در این اجلاس استفاده کنیم و به عنوان یک عضو برای توسعه آی سی تی آینده کشور از این تجربیات بهره مند شویم و امیدواریم با سفر دبیر کل آی تی یو همکاری ها بیشتر شود.
حمزه توره دبیر کل آی تی یو نیز از فعالیت های جمهوری اسلامی ایران در اجلاس اس آی اس تشکر کرد و گفت: آی تی یو از بخش های تخصصی سازمان ملل است که چند صد شرکت خصوصی عضو آن هستند.
وی با بیان این که، آی تی یو با بخش ارتباطات رادیویی سر و کار دارد و با ساختار مربوط به ماهواره ها و استانداردهای جهانی مطابقت می کند اظهار داشت: تدوین استراتژی برای ساختن زیرساخت های لازم کشورهای جهان سوم و مشارکت در اجرای پروژه های بزرگ کشورها از هدفگذاری های این آژانس است.
توره خاطر نشان کرد: ایران در بخش اینترنت و دیتای خود نسبت به سه سال گذشته تغییرات زیادی صورت داده است و این آژانس همواره تلاش خواهد کرد تا مردم به این سرویس ها دسترسی داشته باشند و بتوانند از سرویس های با کیفیت بهره مند شوند.
وی گفت: ایران دارای نسل جوان و تحصیل کرده ای است و آی سی تی به نوآوری نیاز دارد و نوآوری توسط ذهن ها تعریف می شود که نسل جوان می توانند در این زمینه اثرگذار باشند.
وی اضافه کرد: در ایران اداره سیاسی بزرگی برای توسعه آی سی تی وجود دارد و امیدواریم در این اراده و برنامه های ایران این آژانس در جهت رشد و توسعه جامعه اطلاعاتی همکاری داشته باشد.
دبیر کل آی تی یو در پاسخ به این که، چهار سال پیش نسبت به وضعیت تلفن همراه در ایران اعلام نارضایتی کرده بودید، وضعیت فعلی را چگونه ارزیابی می کنید، گفت: در آن تاریخ طی تماس هایی که با ایران داشتم مشکلات زیادی را مشاهده کردم، اما طی ۱۰ ماه گذشته آقای واعظی همواره به اپراتورها نسبت به ارائه سرویس مناسب ذکر داده است.
وی افزود: شب گذشته که در هتل اقامت داشتم و از اینترنت استفاده کردم شاهد سرعت بالای اینترنت بودم که نشان می دهد به کیفیت سرویس ها افزوده شده است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز