معاون پارلمانی رسانه ملی:
ضرغامی تلاش داشت تکبعدی نباشد / تغییرات مدیریتی در سازمان مطرح نشدهاست
در این رابطه که معاون پارلمانی سازمان صدا و سیما باقی خواهم ماند هنوز چیزی مشخص نیست / آقای ضرغامی نیز سعی داشت تا جناحی و تک بعدی عمل نکند و بر همین اساس بود که از همه جناحها در مناظرهها دعوت صورت میگرفت. این سیاست فراجناحی نیز در دوره جدید نیز رعایت خواهد شد.
معاون پارلمانی سازمان صدا و سیما درباره تغییرات احتمالی در سازمان صدا و سیما گفت: طبعا تغییرات مدیریتی به این سرعت نیست که در بدو ورود رییس جدید مدیران عوض شوند. علاوه بر این نیز هنوز چیزی تحت عنوان تغییرات مدیریتی در سازمان مطرح نشده است. همچنین مشخص نیست که خود بنده میمانم یا میروم.
محمدرضا میرتاج الدینی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا؛ درباره این سوال که خط مشی سازمان صدا و سیما در دوران ریاست جدید چگونه خواهد بود؟ گفت: خط مشیهای این سازمان یک خط مشی عمومی و منطبق با سیاستهای کلان نظام است. طبعا ریاست جدید نیز برنامههای خود را به تدریج اعلام خواهند کرد. آقای سرافراز رسانه را به خوبی میشناسند و باتوجه به سابقه اجرایی و مدیریتی در سازمان صدا و سیما طبعا ما در دوره ریاست ایشان یک جهش خوب و امیدوار کننده در رسانه ملی را شاهد خواهیم بود.
معاون پارلمانی سازمان صدا و سیما در پاسخ به این سوال که آیا جهش خوب و امیدوار کننده در سازمان صدا و سیما به معنای رفع نگاههای سلیقه گونه و جناحی در تهیه برنامههای تلوزیونی و رادیویی خواهد بود؟؛ تصریح کرد: سازمان صداو سیما در دوره ریاست آقای ضرغامی نیز سعی داشت تا جناحی و تک بعدی عمل نکند و بر همین اساس بود که از همه جناحها در مناظرهها دعوت صورت میگرفت. این سیاست فراجناحی نیز در دوره جدید نیز رعایت خواهد شد.
به گفتهٔ او، دعوت کارشناسان در برنامههای مناظرهای یک مساله جزء است و توصیه من به رسانهها در بررسی عملکرد صدا و سیما چنین است و متوجه سیاستهای کلان صدا و سیما باشید و جزییات پرداخته نشود.
وی ادامه داد: ما حتی هفته گذشته یک مناظره برگزار کردیم که یکی از نمایندگان اقلیت سیاسی مجلس مدعو اصلی برنامه بودند اما ایشان به دلیل انتقاد از یک مدعو دیگر در جلسه از حضور در مناظره کناره گیری کردند. لذا ما برای جایگزین ایشان یک نفر دیگر از آن کمیسیون را دعوت کردیم چون بحثمناظره تخصصی بود و اجازه نمیداد تا براساس خطوط سیاسی فرد جایگزین را انتخاب کنیم. نگاه صدا و سیما تخصصی است.
میرتاج الدینی تصریح کرد: نمیخواهم اسم نماینده را ذکر کنیم ولی ماهیت این برنامه مرتبط با کمیسیون برنامه و بودجه بود و از آنجا که اکثریت مجلس با اصولگرایان است طبیعی خواهد بود که مهمانان ما را اغلب اصولگرایان تشکیل بدهند.
معاون پارلمانی سازمان صدا و سیما در پاسخ به این سوال که چرا نمایندگان آقای ضرغامی را پاسخگو و مستمع نظرات مجلس نمیدانستد، افزود: این چنین نبود و مطمئن باشید که در دوره ریاست آقای سرافراز نیز همکاری با نمایندگان ادامه خواهد داشت. آقای ضرغامی همیشه بر دعوت نمایندگان به صدا و سیما تاکید داشتند. البته نباید فراموش کنیم که برنامهها ماهیت مختلف دارند و کارگردانان یا تهیهکنندگان متفاوتی در این سازمان حاضر هستند که با توجه به همین تنوع و امکانات نمایندگان را دعوت میکنند.
وی با تاکید بر اینکه آقای ضرغامی همواره نامه نمایندگان را شخصا پاسخ میداد، افزود: چندین نامه درباره مباحثهستهای از سوی برخی نمایندگان به آقای ضرغامی ارسال شد که چرا منتقدان را به مناظرهها دعوت نمیکنید. اما آقای ضرغامی در حمایت از دولت و سیاستهای کلان نظام پاس انتقاد مستقیم از مذاکرات هستهای را به صدا و سیما بازنکردند.
معاون پارلمانی سازمان صدا و سیما همچنین درباره تغییرات احتمالی در سازمان صدا و سیما گفت: طبعا تغییرات مدیریتی به این سرعت نیست که در بدو ورود رییس جدید مدیران عوض شوند. علاوه بر این نیز هنوز چیزی تحت عنوان تغییرات مدیریتی در سازمان مطرح نشده است.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا او همچنان معاون پارلمانی سازمان صدا و سیما باقی خواهد ماند، افزود: در این رابطه که معاون پارلمانی باقی خواهم ماند هنوز چیزی مشخص نیست.