خبرگزاری کار ایران

گزارش ایلنا از تودیع و معارفه ضرغامی و سرفراز / ۲ /؛

رییسی: نتیجه کار ضرغامی کاهش توجه مردم به ماهوراه‌هاست

رییسی: نتیجه کار ضرغامی کاهش توجه مردم به ماهوراه‌هاست
کد خبر : ۲۲۲۰۷۲

یکی از مباحثمهم امروز صدا و سیما بحثنیروی انسانی است و مدیر جدید باید به کارآمدسازی و چابک‌سازی این رسانه توجه جدی کند / نتیجه کار ضرغامی کاهش توجه مردم به رسانه‌ها خارجی و ماهوراه‌ها و توجه به رسانه ملی است. امروز مرجعیت اخبار صحیح؛ صدا و سیماست.

حجت‌اسلام رییسی(رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما) معتقد است که ضرغامی همکاری خوبی با شورا داشته است. او گفت که ضرغامی؛ روحیه پیگیری و انجام نظرات شورا را داشت و امیدوارم این همکاری ادامه پیدا کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا؛ رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید این سازمان گفت: ضرغامی دارای ظرفیت خوبی بود و دربرابر همه تهاجم‌ها از داخل و بیرون مسلط بود و کار‌ها را به خوبی پیگیری می‌کرد و نتیجه آن امروز کاهش توجه مردم به رسانه‌ها خارجی و ماهوراه‌ها و توجه به رسانه ملی است و مرجعیت اخبار صحیح امروز صدا و سیما شد.

وی ادامه داد: نظام ما براساس فقه است و رسانه ملی باید مبلغ حوزه فقهی باشد که می‌خواهد زندگی مردم را بهتر کند. بر همین اساس توجه به زندگی اسلامی ایرانی، مبازره با عرفان‌های کاذب، صیانت از عقاید و دین و تفکرات مردم دربرابر سکولاریسم و مقابله با ناکارآمد نشان دادن نظام و افزایش اعتماد مردم به نظام بسیار مهم است.

وی ادامه داد: یکی از مباحثمهم امروز صدا و سیما بحثنیروی انسانی است و مدیر جدید سازمان صدا و سیما باید به کارآمدسازی و چابک‌سازی صدا وسیما توجه جدی کند.

وی با اشاره به شخصیت محمد سرافراز گفت: در حکم مقام معظم رهبری مواردی اشاره شده که مدال‌هایی‌ست. امیدوارم ایشان به آن توجه کند. آقای سرافراز در حوزه‌ای که بودند خوش درخشیدند و انتصاب ایشان کاملا با یک مقبولیت همراه شد و همگان قبول کردند که این جایگاه زیبنده سرافراز است.

محمد خجسته نیز به نمایندگی از شورای معاونین با اشاره به ریشه‌های انقلابی گفت: هر انقلابی دو پایه بنیادی دارد یک ایده روایتی و یک روایت محیطی و همه رهبران فکری و انقلابی سعی می‌کنند این دو مسئله را حفظ کنند و انقلاب اگر نتواند از ایده و روایت خودش دفاع کند؛ نابود می‌شود به همین دلیل مارکسیسم از دهه ۶۰ نابود شد.

وی با اشاره به نقش صدا و سیما و رسانه‌ها در هر انقلابی گفت: بسط این ایده و روایت برعهده رسانه است و مهم‌ترین رسانه نیز در هر جای دنیا رادیو و تلویزیون است به همین دلیل صدا وسیما از ابتدای انقلاب مورد تهاجم بود و عده‌ای می‌خواستند آن را حذف کنند.

خجسته با اشاره به دوره‌های مختلف در صدا و سیما گفت: ما در صدا و سیما چهار دوره داریم یک دوره محمد هاشمی است که ایشان باید صدا و سیما را با خواستگاه انقلاب تطبیق می‌داد و کار بسیار سختی بود. بعد در دوره لاریجانی که جنگ تمام شد و شبیخون فرهنگی و تهاجم فرهنگی بود. در دوره لاریجانی به ایده و روایت و بنیاد انقلاب تهاجم بسیار زیاد بود.

وی ادامه داد: در دوره ضرغامی اهمیت و سختی کار زیاد بود. شبکه‌های ماهوراه‌ای وارد حوزه اجتماعی شدند و از برنامه‌های صرفا سخنرانی به ساخت و نمایش فیلم سریال و موسیقی و تفریحی روی آوردند و شبکه‌های معاند مانند با نظام و دین نیز زیاد شدند از طرف دیگر فضای مجازی ناگهان باز شد و بعد فیلم‌های ضداسلام و ضدایران تولید شد.

خجسته افزود: ضرغامی معرفت خوبی از شهید مطهری داشت و از طرفی ارتباط خوبی با سینماگران و ظرفیت درون و بیرون سازمان را جمع کرد و خوب توانست با روایت‌های ضدانقلاب مبارزه کند و همچنین برنامه‌های خوبی با منش و روایت انقلاب بسازد.

خجسته با اشاره به سوابق سرافراز گفت: سرافراز پیشانی جنگی سازمان صدا و سیما در حوزه بین‌الملل بود و وقتی‌ آی فیلم و العالم را راه انداخت ما گزارش‌هایی از مصر و حتی عراق داشتیم که تاثیر زیادی داشت و اولین کشتی که برای کمک به غزه رفت با کمک سرافراز بود. به همین دلیل پرس تی وی و هیسپان تی وی و العالم از روی ماهواره‌های حذف می‌شد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز