هیئت وزیران تصویب کرد؛
اختصاص ۱۴۰میلیارد ریال برای جبران خسارات ناشی از سیل، طوفان و صاعقه در خوزستان
بر اساس مصوبه هیئت وزیران، مبلغ یکصد و چهل میلیارد و هشتاد میلیون ریال برای بازسازی بخشهای خسارت دیده ناشی از سیل، طوفان و صاعقه در استان خوزستان در اختیار استانداری خوزستان قرار می گیرد.
بر اساس مصوبه هیئت وزیران، مبلغ یکصد و چهل میلیارد و هشتاد میلیون ریال برای بازسازی بخشهای خسارت دیده ناشی از سیل، طوفان و صاعقه در استان خوزستان در اختیار استانداری خوزستان قرار می گیرد.
به گزارش ایلنا، طبق این مصوبه، مبلغ سیصد و سی و پنج میلیارد و پانصد و سی میلیون ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طریق بانکهای عامل به آسیبدیدگان ناشی از سیل، طوفان و صاعقه استان خوزستان با ضمانت زنجیرهای پرداخت میشود. طول دوران مشارکت مدنی و فروش اقساطی جمعاً پانزده سال(سه سال دوران مشارکت مدنی و دوازده سال دوران مشارکت اقساطی) است و بدهی احتمالی آسیبدیدگان به بانکها مانع از دریافت این تسهیلات نخواهد بود.
متن کامل مصوبه به شرح زیر است:
۱ - مبلغ یکصد و چهل میلیارد و هشتاد میلیون(۰۰۰ر۰۰۰ر۰۸۰ر۱۴۰) ریال از محل منابع ماده(۱۲) قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، موضوع بند(ش) ماده(۲۲۴) قانون برنامه پنجم توسعه، برای بازسازی بخشهای خسارت دیده ناشی از سیل، طوفان و صاعقه در استان خوزستان به شرح جدول زیر در اختیار استانداری خوزستان قرار میگیرد تا برابر قوانین و مقررات مربوط اقدام شود:
(ارقام به میلیون ریال)
۲ - مبلغ سیصد و سی و پنج میلیارد و پانصد و سی میلیون(۰۰۰ر۰۰۰ر۵۳۰ر۳۳۵) ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طریق بانکهای عامل
به شرح جدول زیر به آسیبدیدگان ناشی از سیل، طوفان و صاعقه استان خوزستان با ضمانت زنجیرهای پرداخت میشود. طول دوران مشارکت مدنی و فروش اقساطی جمعاً پانزده سال
(سه سال دوران مشارکت مدنی و دوازده سال دوران مشارکت اقساطی) میباشد. بدهی احتمالی آسیبدیدگان به بانکها مانع از دریافت این تسهیلات نخواهد بود:
ارقام به میلیون ریال
۳ - معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رییسجمهور، پرداخت یارانه سود(مابه التفاوت سود تعیین شده سهم متقاضی تا نرخهای مصوب شورای پول و اعتبار) و مانده مطالبات معوق، شامل اصل و سود تسهیلات اعطایی به خسارتدیدگان موضوع بند(۲) را تضمین و تعهد مینماید که هزینههای یادشده پس از اعلام بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در لایحه بودجه سال بعد پیش بینی و منظور نموده و به شبکه بانکی پرداخت می نماید و این تضمین نافی مسئولیت بانکهای عامل در وصول مطالباتشان نیست.
۴ - استانداری خوزستان موظف است ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند اجرای این تصویبنامه، گزارش عملکرد اعتبارات مذکور را هر سه ماه به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییسجمهور ارسال کند.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس¬جمهور، این مصوبه را در تاریخ ۳/۱۰ / ۹۳ برای اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ کرد.