معاون اول رییس جمهور:
تنها اقتصاد دانش بنیان می تواند جایگزین اقتصاد متکی به نفت باشد
اصفهان یکی از استانهای با سابقه در بخش صنعت است و با وجود نیروهای متخصص و کارآزموده در این استان میتواند در زمینه شهرکهای علم و فناوری و تجاری سازی محصولات شرکتهای دانش بنیان و همچنین ایجاد کریدورهای علم و فناوری پیشتاز بوده و در این زمینه نقش آفرینی کند.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه تنها اقتصاد دانش بنیان می تواند جایگزین اقتصاد متکی به نفت باشد، گفت: برای توسعه و پیشرفت باید اتفاقی رخ دهد و آن این است که جهت گیری خود را قدری تغییر دهیم و از اقتصاد متکی به نفت و منابع طبیعی به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم.
به گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری صبح امروز در جریان سفر به استان اصفهان با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی این استان، در نشستی با روسا و دست اندرکاران این شهرک اظهار داشت: ایران حتماً باید از توسعه و پیشرفت برخوردار باشد. جوانان تحصیلکرده و ظرفیت های متنوع موجود در کشور ایجاب می کند، گامهای موثری در مسیر توسعه و پیشرفت برداشته شود.
وی با تاکید براینکه ایران یکی از کشورهای با ثبات و دارای امنیت در منطقه است، خاطرنشان کرد: همه شرایط برای رشد و توسعه در ایران مهیا شده و از نظر تاریخی نیز یکی از کشورهای منطقه که انتظار پیشرفت از آن می رود ایران است.
معاون اول رییس جمهور در ادامه استان اصفهان را استانی با ظرفیت و پتانسیل بالا در بخش دانشگاهی دانست و گفت: اصفهان یکی از استانهای با سابقه در بخش صنعت است و با وجود نیروهای متخصص و کارآزموده در این استان میتواند در زمینه شهرکهای علم و فناوری و تجاری سازی محصولات شرکتهای دانش بنیان و همچنین ایجاد کریدورهای علم و فناوری پیشتاز بوده و در این زمینه نقش آفرینی کند.
جهانگیری با تاکید براینکه دولت از توسعه شهرکهای علمی و تحقیقاتی و همچنین توسعه علم و فناوری در همه استانها و به ویژه استان اصفهان حمایت میکند، اظهار امیدواری کرد که دغدغه های مربوط به بودجه و اعتبارات این شهرک رفع شود.
معاون اول رییس جمهور افزود: دولت تلاش میکند در حد امکان مصوبات و سیاستگذاریهای لازم را برای توسعه این شهرک علمی و تحقیقاتی و همچنین ایجاد کریدورعلم و فناوری فراهم کند.
در این نشست معاون علمی وفناوری رییس جمهور نیز در سخنانی به بیان سیاستهای دولت برای توسعه علم و فناوری پرداخت و گزارشی نیز در خصوص اقدامات انجام شده در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ازسوی رییس این شهرک ارایه شد.
در این گزارش به تعداد مراکز رشد علمی و فناوری، پارکهای علم و فناوری، پارک علمی کودکان و نوجوانان، نحوه و مراحل ورود و استقرار شرکتهای دانش بنیان در شهرک، واحدهای فناوری مستقر در شهرک و همچنین جایگاه بین المللی این شهرک اشاره شد و ضمن بیان توضیحاتی در خصوص برنامههای توسعهای شهرک، چالشها و خواستههای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مطرح گردید.