از سوی معاونت گردشگری خوزستان؛
شرایط و ضوابط حضور در جشنواره ملی گل نرگس بهبهان اعلام شد
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان با اشاره به برگزاری هشتمین جشنواره ملی گل نرگس بهبهان، شرایط و ضوابط حضور در این جشنواره را اعلام کرد.
به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابطعمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان، غلام شجاعی امروز یکشنبه هشتم دیماه با اشاره به اینکه هشتمین جشنواره ملی گل نرگس بهبهان از 12 تا 14 دیماه جاری برگزار میشود، اظهار کرد: براساس برنامهریزی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی امسال برای برگزاری جشنواره ملی گل نرگس، سه استان دیگر شامل فارس، اصفهان و چهارمحال و بختیاری در کنار خوزستان به عنوان استانهای معین انتخاب شدهاند.
وی عنوان کرد: براساس برنامهریزیهای صورتگرفته، در حاشیه جشنواره گل نرگس، نمایشگاه صنایع دستی، نشستهای علمی و تخصصی گل نرگس، کارگاه آموزشی، برنامههای آئینی و دیگر برنامهها برگزار میشود.
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان گفت: هتلها و سایر مراکز اقامتی و پذیرائی، صنایع دستی و هنری، دفاتر و شرکتهایخدمات مسافرتی و گردشگری، طبیعتگردی، شرکتهای سرمایهگذاری، جامعهها و انجمنها، آموزشگاههای مرتبط و دانشگاهها، موزهها و کاخموزهها، گروههای نمایش آئینی و موسیقی محلی و مزرعهداران گل نرگس، حوزههای مرتبط با نمایشگاه در جشنواره گل نرگس امسال هستند.
شجاعی محل برگزاری جشنواره را هتل مارون بهبهان اعلام کرد و افزود: زمان گشایش جشنواره ساعت 14 دوازدهم دیماه خواهد بود؛ ضمن اینکه تاریخ درنظر گرفته شده برای غرفهچینی نیز یازدهم دیماه است.
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان، روشنایی متعارف، یک عدد میز، دو عدد صندلی به همراه کتیبه سر در غرفه را از امکانات هر غرفه عنوان و گفت: تأمین اجاره غرفه، اسکان و پذیرائی افراد انتقال از محل اقامت به نمایشگاه و بالعکس بر عهده ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان خواهد بود.
وی همچنین با بیان اینکه ثبتنام غرفهها توسط معاونت گردشگری خوزستان و پس از ارسال مشخصات کامل، شماره تماس افراد و ارائه معرفینامه از استان مربوط صورت خواهد گرفت، از استانهای شرکتکننده درخواست کرد تا از اعزام افراد اضافی با هر عنوانی خودداری کنند.
شجاعی ساعت بازدید از نرگسزار بهبهان را از ساعت 9 تا 17 و ساعت کار نمایشگاه را 10 تا 20 اعلام و تأکید کرد: حضور استانها یک روز قبل از آغاز جشنواره و همچنین در ساعت کار نمایشگاه در غرفه الزامی است.
وی ادامه داد: رعایت همه ضوابط و مقررات نمایشگاه و جشنواره و شئونات اسلامی برای غرفهداران و شرکتکنندگان الزامی است.
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان تصریح کرد: تعیین محل غرفهها به عهده گروه اجرایی دبیرخانه جشنواره ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان خواهد بود و به ادارهکل هر استان و دفاتر خدمات مسافرتی به صورت مشترک یک غرفه 9 متری اختصاص داده خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هر استان میتواند نسبت به معرفی و اعزام گروههای هنری، موسیقی و آئینهای سنتی به هزینه استان معرفیکننده اقدام کند، افزود: جدول زمانی اجرای برنامهها پس از اعلام نهایی استانها، تکمیل و اطلاعرسانی خواهد شد.
شجاعی با تأکید بر اینکه گروههای هنری معرفیشده از سوی استانها باید دارای مجوز اجرای برنامه از اداراتکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مربوط باشند، خاطرنشان کرد: هزینه اسکان و پذیرائی گروههای هنری در مدت اجرای برنامه براساس برنامه زمانبندی شده برعهده استان خوزستان خواهد بود.
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان در ادامه توضیح داد: مکان مورد نیاز در فضای باز برای برپایی سیاه چادرهای عشایری و پخت غذاهای سنتی استانهای عشایرنشین، به میزان حداکثر 25 مترمربع به صورت رایگان برای هر استان در نظر گرفته شده است؛ ضمناینکه برای معرفی اقامتگاههای بومگردی استانها نیز، غرفههائی در داخل سالن به تعداد محدود (هر استان یک اقامتگاه بوم گردی) به صورت رایگان پیشبینی شده است.
وی یادآور شد: به رستورانهای سنتی استانها برای عرضه غذاهای سنتی و همچنین به هتلهای معرفی شده از سوی اداراتکل استانها یک غرفه 9 متری اختصاص داده خواهد شد.
شجاعی در ادامه به برگزاری کارگاههای آموزشی در دل هشتمین جشنواره ملی گل نرگس اشاره کرد و گفت: در تاریخ 13 دیماه از ساعت 9 تا 12 کارگاهی با عنوان "اتیکت مدرن در صنعت مهماننوازی" برپا خواهد شد؛ ضمن اینکه در همین روز از ساعت 14 تا 17 نیز دورهای با عنوان "بازاریابی در گردشگری" تدریس میشود.