استاندار در جشنواره برداشت چای ترش علوه:
تلاش میکنیم جشنوارههای خوزستان را ملی و بینالمللی کنیم
استاندار خوزستان برپایی جشنواره محصولات تولیدی را اقدامی ارزشمند در راستای حمایت از تولیدکنندگان و معرفی محصولات به کشور دانست و گفت: تلاش میکنیم این قبیل جشنوارهها را به صورت ملی و حتی بینالمللی برگزار کنیم.
به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان، غلامرضا شریعتی در آئین جشنواره برداشت چای ترش روستای علوه شهرستان کارون که در محل این روستا برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اقدامات ارزشمند که از دو سال پیش در شهرستان کارون آغاز شده و بسیار اقدام قابل ستایشی نیز محسوب میشود، برگزاری جشنواره محصولات تولیدی این شهرستان است که به همین سبب برخود لازم میدانم از فرماندار شهرستان کارون و مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان تشکر کنم.
وی با بیان اینکه در دو سال گذشته شاهد جشنواره برداشت انگور در کارون بودهایم، افزود: امسال نیز پس برگزاری جشنواره موفق انگور در تابستان، شاهد برپایی نخستین جشنواره برداشت چای ترش قرمز بودیم که به یاری خدا به خوبی برگزار شد.
استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه شهرستان کارون به این صورت میتواند محصولات تولیدی خود را به سطح کشور بشناساند، گفت: براساس صحبتهای صورتگرفته قرار است برپایی جشنواره شیر و گاومیش نیز در این شهرستان در دستورکار قرار گیرد که امیدواریم این برنامه نیز اجرایی شود؛ چراکه کار بسیار ارزشمندی در راستای توسعه و بسط محصولات بومی این ناحیه از استان خوزستان، حمایت از تولیدکنندگان این محصولات و معرفی آنها به کشوراست.
وی تصریح کرد: این جشنواره و برنامههای متنوعی که در دل آن بود خوشبختانه با استقبال گسترده مردم از جایجای استان به خصوص شهرستان اهواز همراه شد؛ ما در استانداری خوزستان از چنین برنامهها و جشنوارههایی حمایت میکنیم و علاوه بر اینکه به اجرای آنها تدام میبخشیم، آنها را گستردهتر نیز خواهیم کرد.
شریعتی تأکید کرد: سعی میکنیم این جشنواره و برنامههایی از این قبیل را در سالهای آتی به صورت ملی برگزار کنیم و به یاری خدا در راستای بینالمللی شدن آنها نیز پیش خواهیم رفت.
گفتی است، جشنواره برداشت چای ترش روستای علوه در شهرستان کارون باحضور غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، سیدحکمتاله موسوی مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان، جمعی از مدیران و مسئولان محلی و با شرکت پرشور گردشگران و علاقهمندان به میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد. اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و هنری، شکرانه برداشت چای ترش علوه و نیز برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی از جمله بخشهای این جشنواره یک روزه بود.