خبرگزاری کار ایران

جوانمردی مطرح کرد:

لزوم توجه به پتانسیل های بالای خوزستان در حوزه الکترونیک

لزوم توجه به پتانسیل های بالای خوزستان در حوزه الکترونیک
کد خبر : ۸۳۱۰۰۲

مدیرعامل شرکت فناپ گفت: نه در مجموعه شرکت‌های فناپ نه دیگر ارگان های بخش خصوصی توجه کافی به پتانسیل ‌های بالای استان خوزستان نشده که امیدواریم با تلاش مضاعف خود از پتانسیل های موجود در این استان بهره بیشتری ببریم و با توسعه بازار ضریب اشتغال، سطح درآمدزایی هم بیشتر شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، امروز سه شنبه ۱۴ آبان ماه، شهاب جوانمردی در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: نگاه شرکت فناپ به استان‌های کشور، بر مبنای تنوع فرصت‌های سرزمینی و امکانات موجود در هر استان تعریف می‌شود و بنا داریم که توسعه کسب و کار، زیرساخت‌ها و برنامه‌های هولدینگ فناپ بر این اساس در هر استان تعریف شود. 

وی افزود: در بین استان های کشور، استان خوزستان از جمله اولین استان‌هایی است که با توجه به تنوع صنایع، کسب و کارها، فرصت‌های تجاری، گردش مالی کسب و کارها وپتانسیل بالای سرمایه انسانی مورد توجه برنامه‌ریزان هولدینگ فناپ قرار گرفته است. فناپ در حوزه‌های مختلف از جمله توسعه خدمات دولت الکترونیک، چندسالی است با استانداری خوزستان مشغول انجام پروژه پنجره واحد سرمایه‌گذاری هستیم. 

جوانمردی با بیان اینکه در شرکت فناپ دو حوزه تعریف شده داریم، تصریح کرد: حوزه اول حوزه نرم افزار است که با تشکیل یک تیم توسعه نرم‌افزار در استان خوزستان(که خروجی آن پروژه پنجره واحد سرمایه‌گذاری استانداری است) در این حوزه در استان مشغول فعالیت هستیم. 

وی ادامه داد: حوزه دوم توسعه زیرساخت‌های تولید است که در بخش محصولات سخت افزاری پایه تمرکز کرده‌ایم و از چندین سال قبل فعالیت خود را در منطقه آزاد اروند به تولید پایانه فروش مشغول هستیم. 

جوانمردی اشاره کرد: بر این باوریم که هر استان باید از سهم مشخصی از  تولید ناخالص ملی را برعهده بگیرد که خوزستان از این منظر با وجود تنوع صنایع و حضور صنایع مادر سهم ویژه‌ای از این حیث بر‌عهده دارد.

 وی با بیان اینکه از حیث دانش، مهارت، تجربه سرمایه‌های انسانی استان خوزستان به واسطه دانشگاه‌های موجود وضعیت خوبی در کشور دارد، عنوان کرد: این خصوصیات باعث شده تا در رتبه‌بندی فناپ خوزستان رتبه خوبی را از این حیث داشته باشد.

مدیرعامل شرکت فناپ تاکید کرد: نه در مجموعه شرکت‌های فناپ نه دیگر ارگان های بخش خصوصی توجه کافی به پتانسیل ‌های بالای استان خوزستان نشده که امیدواریم با تلاش مضاعف خود از پتانسیل های موجود در این استان بهره بیشتری ببریم و با بالا بردن توسعه بازار ضریب اشتغال، سطح درآمدزایی هم بیشتر شود.

مدیر عامل هولدینگ فناپ و نایب رییس هیئت مدیره سازمان نصر در پایان، گفت: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با طرح پروژه راهبردی بیستون برای دو برابر کردن حجم بازار صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات هدف گذاری کرده است که استان خوزستان می‌تواند سهم شایسته‌ای را در این رشد ایفا نماید و در بخش خصوصی باید اهتمام بیشتری به این موضوع شود.

اشتغالزایی و صرفه جویی ارزی در حمایت از تولیدات داخلی

در ادامه این نشست، شاهین جوانمردی، معاون تولید سخت افزار شرکت فناپ، اظهار کرد: مجموعه فناپ از سال ۹۴ با هدف تولید سخت افزار های بانکی در حال فعالیت در شهرک صنعتی خرمشهر (منطقه آزاد اروند) است.

وی افزود: در گام اول، شروع به تولید دستگاه های کارتخوان بانکی کردیم که طی سال های گذشته حدود ۲۰۰ هزار دستگاه در ۳ مدل متنوع در این مجموعه تولید شده و امید واریم از هفته آینده مدل چهارم به تولیدات مجموعه فناپ اضافه شود.

لزوم توجه به پتانسیل های بالای خوزستان در حوزه الکترونیک

جوانمردی با بیان اینکه در طی این سالها شاهد تغییرات مدیریتی بوده‌ایم، افزود: هدف اصلی شرکت فناپ تک تولید سخت افزار بانکی است و  سعی بر این داریم که در آینده نزدیک در حوزه‌های دیگر نیز فعالیت خود را توسعه دهیم.

وی تصریح کرد: از سال گذشته پیگیری خود را برای دریافت زمین در منطقه آزاد اروند، برای توسعه فعالیت تولیدی و ساخت کارخانه جدید شرکت در شهرک صنعتی خرمشهر آغاز کرده‌ایم و موفق شدیم زمینی در حدود ۱۷ هزار متر در شهرک صنعتی از سازمان منطقه آزاد اروند برای احداث کارخانه فناپ دریافت کنیم.

جوانمردی یاد آور شد: به زودی ساختمان جدید مجموعه تولیدی  فناپ در شهرک صنعتی خرمشهر احداث می‌شود.

معاون تولید شرکت فناپ بیان کرد: سعی بر این است دیگر فعالیت‌های این مجموعه در استان‌های دیگر را به کارخانه‌ای که قرار است در شهرک صنعتی خرمشهر  احداث شود انتقال دهیم.

جوانمردی تاکید کرد: در کنار مجموعه تولید پایانه فروش (POS) تولیدات دیگری برای تکمیل سبد محصولات شرکت در  این حوزه  اضافه شده‌است. از این جمله می‌توان به انواع کاغذ روب حرارتی اشاره کرد که در حال حاضر در خاوران تهران تولید می‌شود و بنا داریم که خط تولید آن به کارخانه جدید انتقال یابد.

وی اظهار کرد: سومین شاخه فعالیت شرکت فناپ بحث کیوسک های پرداختی و بانکی است که در چهارمین نمایشگاه الکامپ به نمایش گذاشته شد.

جوانمردی با ابراز امیدواری از توسعه محصولات فناپ، گفت: این شرکت از لحاظ سنی مجموعه جوانی است و امیدواریم با تلاش نیروهای جوان مجموعه با سرعت بیشتری محصولات خود را وارد بازار کنیم. 

وی افزود: شرکت فناپ مجموعه تولیدی دیگر بنام فرپام در شهر دامغان داشته که برای تولید باطری و UPS احداث شده بود و با توجه به اینکه سیاست این مجموعه، تمرکز بر حوزه تولید سخت افزار در مجموعه فناپ‌ است، مقرر شد این مجموعه نیز به فناپ منتقل شود. خط تولید این مجموعه نیز به کارخانه جدید انتقال خواهد یافت. 

معاون تولید سخت افزار فناپ در خصوص امکان صادرات محصولات تولیدی، اظهار کرد: با توجه به نزدیکی منطقه آزاد اروند به عراق، این مجموعه در نظر دارد روی صادرات تولید‌اتش به کشور عراق تمرکز کند و سعی بر این است از فرصت پیش آمده بهره ببرد.

جوانمردی یادآور شد: ساختمان کارخانه منطقه آزاد اروند با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری برای احداث، نیاز دارد که با تجهیزات تولید، مبلغی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار سرمایه گذاری، نیاز دارد.

وی تصریح کرد: در مجموع ۶۰ الی ۷۰ نفر در فناپ مشغول کار هستند که امیدواریم بعد از سرمایه گذاری این مقدار را به ۲۵۰ الی ۳۰۰ نفر برسانیم.

جوانمردی در پایان افزود: بعضی از ماژول‌ها در محصولات فناپ‌تک وارداتی است، ولی محصول نهایی طراحی و تولید شرکت است که با راه‌اندازی خط تولید این محصولات رقم قابل توجهی صرفه‌جویی ارزی خواهیم داشت.

انتهای پیام/
مریم جم
ارسال نظر
پیشنهاد امروز