خبرگزاری کار ایران

وزیر جهاد کشاورزی خبر داد:

احداث کانال آبرسان به عرصه‌ های فوق بحرانی خوزستان

احداث کانال آبرسان به عرصه‌ های فوق بحرانی خوزستان
کد خبر : ۵۸۵۴۸۵

وزیر جهاد کشاورزی در خوزستان گفت: احداث کانال آبرسان به عرصه‌ های فوق بحرانی یک حرکت جهادی از سوی همه دستگاه‌ ها بود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمود حجتی در حاشیه بازدید از عرصه‌ های فوق بحرانی جنوب شرق اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در خصوص رشد نهال‌ های کشت شده در عرصه‌ های فوق بحرانی جنوب شرق اهواز خوشبختانه سازگاری طبیعت با آنچه کارشناسان و متخصاصان پیش بینی کرده بودند همراهی دارد.

وی افزود: نهال‌ هایی که در فروردین و اسفند ماه سال گذشته غرس شده‌اند در حال حاضر وضعیت خوبی دارند و امیدواریم تا دو یا سه سال آینده این نهال‌ ها مستقر شوند و آثار حیاتی خود را در ارتباط با مسایل زیست محیطی عملا نشان دهند.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: امیدواریم با استقرار کامل این نهال‌ های غرس شده، شاهد آثار حیاتی آن‌ ها در بحث بادشکن، جلوگیری از فرسایش خاک و بلند شدن ریزگرد ها باشیم.

حجتی عنوان کرد: امیدواریم مردم آرام آرام و به مرور زمان در یک دوره میان مدت آثار مثبت حرکت‌ های خیلی خوب و وسیعی که در این عرصه در جنوب شرق اهواز انجام گرفته است، را شاهد باشند.

 وی گفت: در ارتباط با مبارزه با پدیده  ریزگرد ها، یکی از کارهای انجام شده بحث احداث کانال آبرسان به عرصه‌ های فوق بحرانی بود که با یک حرکت جهادی از سوی همه دستگاه‌ ها انجام شد.

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: امیدواریم کارهای نهایی احداث این کانال که عبور از خط لوله نفت پالایشگاه آبادان است نیز انجام شود و امیدواریم فردا یا پس فردا آب را در تالاب منصوره داشته باشیم.

حجتی اظهار کرد: احداث این کانال علی رغم این زمان کم و وجود موانع مختلفی مانند خط راه‌ آهن، لوله‌ های نفت و گاز و آب، یک شاهکار مهندسی است. حجم عملیات با توجه به طول 47 کیلومتری مسیر بسیار زیاد است.

وی بیان کرد: با این زیر ساختی که انجام شده است و حضور نیرو های مردمی و بسیجی، اقدامات انجام گرفته در بحث تامین نهال مورد نیاز و تخصیص منابع لازم افق روشنی در مقابل ما قرار می‌دهد تا کار نهال کاری و مرطوب سازی اراضی فوق بحرانی منطقه جنوب شرق اهواز را امسال به اتمام برسانیم.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: امیدواریم در سال‌ های آینده با امتداد این کانال، آب را به سمت مارون، هندیجان و زهره برسانیم تا منشا ریزگرد ها که عمدتا در مناطق شرق و جنوب شرق اهواز است را با یک برنامه میان مدت عملیات بیولوژیک در بحث مرطوب سازی اراضی و کشت نهال مهار کنیم.

وی خاطر نشان کرد: با انجام این کارها امیدواریم در بلند مدت شاهد کاهش و حذف ریزگرد ها از این مناطق باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز