معاون بهبود تولیدات دامی استان خبر داد:
افزایش تولید گوشت قزمز در استان خوزستان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اعلام این خبر گفت: در طی سال گذشته تولید گوشت قرمز در استان 41 هزار و 540 تن بوده که نسبت به سال1394 ،1/7درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمد مشکورزاده اظهار داشت: بر اساس آمار و اطلاعات موجود، مقدار تولید گوشت قرمز در سال 1395 ،41 هزار و 540 تن بوده که نسبت به سال 1394 ،680 تن یعنی حدود 1/7 درصد افزایش داشته است.
مشکورزاده با بیان این مطلب که در سال 1394 ، تولید گوشت قرمز در استان 40 هزار و 860 تن بوده است،افزود: گوسفند با 33 درصد نقش مهمی در تولید گوشت قرمز داشته، گاو دورگ در مقام دوم با 23 درصد و گاو بومی، بز، گاومیش، گاو اصیل و شتر بترتیب از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان خوزستان می باشند.