خبرگزاری کار ایران

به مناسبت ۲۵ آذر انجام شد؛

برگزاری شورای‌پژوهش دانشگاه علمی‌کاربردی بهزیستی خراسان‌شمالی در حوزه سلامت اجتماعی

برگزاری شورای‌پژوهش دانشگاه علمی‌کاربردی بهزیستی خراسان‌شمالی در حوزه سلامت اجتماعی
کد خبر : ۵۷۰۹۸۴

رئیس‌دانشگاه علمی-کاربردی‌بهزیستی و تامین‌اجتماعی خراسان شمالی گفت: به مناسبت 25 آذر روز پژوهش شورای پژوهش این مرکز با اولویت‌های تعیین شده در حوزه سلامت اجتماعی برگزار شد.

به گزارش ایلنا، دکتر هادی کاهانی‌مقدم با اعلام این خبر افزود: رویکرد و فعالیت‌های این شورا براساس تدوین برنامه های راهبردی، پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه حقوق کودک و سلامت اجتماعی خانواده‌ها و بهینه‌سازی روابط مطلوب اجتماعی فعالیت می‌کند.

وی ادامه داد: سعی ما براین است قبل از درخواست رشته برای مرکز این شورا از لحاظ تحقیقاتی و پژوهشی هم اندیشی صورت گیرد و اگر در آینده نیاز به بازار است به سمت این رشته برویم .

دکتر کاهانی مقدم اظهارداشت: همچنین تلاش در راستای تدوین دوره تک پودمان و دوره های تک درسی در حوزه ماموریتی سازمان است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی ،بهزیستی و تامین اجتماعی خراسان شمالی در بخش دیگر سخنان خود به برگزاری مسابقات علمی برای دانشجویان به صورت مستمر ماهی دوبار اشاره کرد و گفت: این مسابقات در کنار نشست های علمی و دعوت از اساتید برتر درحوزه رشته های مرتبط دانشگاه ها است.

کسب مقام اول دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی خراسان شمالی در فعالیت‌های دانشجویی و فرهنگی

وی از فراخوان مسابقه  ایده برتر اجتماعی (مسائل و آسیب ها و ارتباطات اجتماعی) با هدف سلامت جامعه، تنظیم روابط صحیح بین خانواده ها تا پایان آذرماه امسال خبرداد وگفت: دراین فراخوان کلیه افراد می توانند مشارکت داشته باشند.

وی متذکر اشت: مرکزعلمی کاربردی و بهزیستی و تامین اجتماعی خراسان شمالی موفق به کسب مقام اول فعالیت های دانشجویی  و فرهنگی در بین 37 مرکز طی 6 ماهه نخست امسال شد.

وی افزود: دراین راستا انجام فعالیت های فرهنگی، مذهبی،مناسبتی وارائه خدمات بهینه در حوزه دانشجویی صورت گرفته است.

دکتر کاهانی مقدم برگزاری اردوهای دانشجویی، ایستگاه های سلامت، کانون های مذهبی ، دیدار با مسئولان و انجمن ها،تخفیف ویژه دانشجویی جهت استفاده ازاماکن ورزشی، شرکت در برنامه های هنری و مسابقات ورزشی از جمله برنامه ها وفعالیت های این دانشگاه طی سال عنوان کرد.

وی اظهارداشت: با توجه به این که  فرهنگ سازی و پیوند باورهای دینی، مذهبی واعتقادتی دانشجویان در برنامه ریزی آتی این قشر تاثیر بسزایی دارد و با توجه به ماموریت کاربردی بودن دانشجویان تلاش براین است درکنار مباحث تئوری دانشجویان را با مسائل عینی و کاربردی بیشتر آشنا کنیم تا هنجارها و ارزش های اجتماعی همیشه سرلوحه کارخود قرار دهیم، چرا که این مسئله کمک خواهد کرد دانشجویان با محیط های اجتماعی و سایر اقشار جامعه پیوند عمیق تری برقرار کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر