خبرگزاری کار ایران

مدیر کل فنی و حرفه ای استان مطرح کرد:

حرکت سازمان فنی و حرفه ای خراسان رضوی در زمینه جهش مهارت است

حرکت سازمان فنی و حرفه ای خراسان رضوی در زمینه جهش مهارت است
کد خبر : ۹۴۰۰۶۹

مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای خراسان رضوی گفت: جهش تولید زمانی عملی می‌شود که افزایش تقاضا با توجه به کیفیت محصولات در سایه افزایش مهارت آموزی توسط نیروی انسانی ماهر تجربه شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از گناباد ، افشین رحیمی در اولین جلسه مهارت آموزی در محل فرمانداری شهرستان گناباد گفت: سال 1399 توسط رهبر معظم انقلاب سال جهش تولید نامگذاری شده و همه برنامه ها و امور باید در جهت تربیت نیروی ماهر و آموزش دیده به واسطه تاثیری که بر کیفیت و کمیت تولید دارد حرکت کند.

وی افزود:  آموزش و تربیت نیروی ماهر ، تخصصی و کارآفرین به معنای ورود به بازار کار و تسهیل در امر اشتغال زایی است.

وی تصریح کرد: جهش تولید زمانی عملی میگردد که تقاضا برای محصولات و تولیدات با توجه به کیفیت تولید در سایه افزایش مهارت آموزی توسط نیروی انسانی ماهر تجربه شود و سازمان فنی و حرفه ای استان با هدف جهش مهارت در سال جدید گام برخواهد داشت.

مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی گفت: با توجه به شرایط موجود و مبارزه با ویروس کرونا ، جهاد آموزشی در سنگرهای آموزش مجازی مهارت های فنی و حرفه ای استان در حال انجام است .

وی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی ،خیرین  و پتانسیلهای موجود در شهرستان گناباد گفت: افزایش مهارت آموزی نیروی انسانی ماهر با تلاشهای گسترده سازمان فنی و حرفه ای از هزینه ها کاسته و در راستای افزایش کیفیت در تولید گامهای خوبی در جهت پیشرفت شهرستان گناباد در سطح استان رقم خواهد زد.

حامد قربانی فرماندار شهرستان گناباد در ادامه جلسه شورای مهارت آموزی گفت: مهارت یعنی به روز بودن اطلاعات نیروی انسانی است چه بسا فردی با دارا بودن مدارک و مدارج دانشگاهی در زمان خود به عنوان نیروی ماهر تلقی میشد ولی بسته به گذر زمان ، اطلاعات وی باید به روز شود.

قربانی افزود: بحث توانمند سازی نیروی انسانی  ، مهارت آموزی تخصصی ، شناسایی وضعیت بازار ، شناسایی نیروی انسانی ماهر از جمله اهدافی است که در جهت تولید با کیفیت و افزایش تقاضا در بازار فروش از اهمیت ویژه ای برخوردار است. 

فرماندار گناباد گفت: شهرستان گناباد دارای ظرفیت‌های بسیار بالایی از جمله 173 واحد صنعتی است که 158 واحد فعال بوده، یک شهرک صنعتی با امکانات کامل ، 2 ناحیه صنعتی کامل ، 9 واحد دانشگاهی با ظرفیت 12 هزار نفری ، 18 هزار دانش آموز زیر نظر اداره آموزش و پرورش گناباد ، 10 معین اقتصادی که می‌تواند زمینه ساز تولیدات با کیفیت در سطح استان و کشور باشد .

وی تصریح کرد: شهرستان گناباد از لحاظ افزایش کیفیت تولیدات رتبه سوم تولید شیر و رتبه سوم تولید گوشت در سطح استان ، 7500 هکتار سطح زیر کاشت پسته مرغوب، زعفران ممتاز ( زعفران سنو گناباد زعفران مبتنی بر قنات که به ثبت جهانی رسیده) ، و سفال مند که قدمتی هزار ساله دارد و نسل به نسل این هنر گرانبها به ایندگان منتقل می شود.

وی گفت: افزایش مهارت آموزی نیروی انسانی در قالب کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی باعث کاهش خسارت، کاهش هزینه ها، افزایش کیفیت و مدیریت زمان می‌شود که همه این موارد بر ارتقا کیفیت و افزایش تقاضا در بازار فروش محصول تاثیر گذار بوده و در راستای بهبود شرایط اقتصادی شهرستان گناباد در دستورکار تمام ادارات و نهادها باید قرار گیرد.

در پایان جلسه از طرف اداره فنی و حرفه ای گناباد از تمامی معین های اقتصادی و مدیران ادارات و مسئولان شهرستان گناباد که با فنی حرفه ای شهرستان تفاهمنامه همکاری داشته اند، تقدیر و تشکر شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز