فرماندار کاشمر :
معینهای اقتصادی برای توانمند سازی فعالیتهای اقتصادی روستاییان فعالیت خواهند کرد
فرماندار کاشمر گفت: حوزه اقتصادی روستاها باید دارای یک متولی باشد تا در زمینه توانمندسازی مردم و جوامع روستایی بتواند به عنوان محور فعالیت اقتصادی روستا تلاش کند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کاشمر، مسلم ساقی در نشست هماهنگی معینهای اقتصادی افزود: اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی از سوی استاندار به عنوان گفتمان جدیدی در حوزه اقتصادی و جامعه به ویژه استان خراسان درحال نهادینه شدن است.
وی بیان کرد: از اهداف اصلی اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی توانمندسازی جوامع محلی و روستایی با مشارکت خود مردم و بخش خصوصی است.
فرماندار کاشمر افزود: در حوزه اقتصادی، روستاها باید یک متولی داشته باشند تا در زمینه توانمندسازی مردم و جوامع روستایی بتواند به عنوان محور فعالیت اقتصادی روستا تلاش کند. معینهای اقتصادی به عنوان متولی امور اقتصادی روستا در راستای توانمند سازی مردم و فعالیتهای اقتصادی روستاییان فعالیت خواهند کرد.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح تشکیل صندوقهای خرد افزود: تشکیل صندوقهای خرد در سطح روستاها یکی از راههای اداره امور در حوزههای اقتصادی و اجتماعی توسط خود مردم است.
وی تصریح کرد: بهترین سرمایه در تمام حوزهها اعتماد به نخبگان و جامعه مخاطب در هر حوزه است، در همین راستا همه مدیران مکلف و موظف به تسهیلگری امور مربوط به معینهای اقتصادی در راستای توانمندسازی جوامع محلی و روستایی از طریق بخش خصوصی هستند.
در این جلسه معاون برنامهریزی و امورعمرانی فرمانداری کاشمر از فعالیت 5 معین اقتصادی در این شهرستان خبر داد و گفت: براساس ارزیابی نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی عملکرد معینهای اقتصادی شهرستان تاکنون رضایت بخش بوده است.
مهدی نایهدر با اشاره به فعالیتهای انجام شده در قالب مثلث اقتصادی با کمک معینهای اقتصادی شهرستان کاشمر افزود: تاکنون 5 تفاهمنامه با معینهای اقتصاد مقاومتی از جمله سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی، فولاد ترشیز، گیاهان دارویی معطر پرند، شرکت پیشرو صالح و نوین زعفران منعقد شده است.
وی اظهار کرد: ارائه خدمات فنی و مشاورهای در زمینههای دامپروری، گیاهان دارویی و زعفران به جامعه هدف، کمک به مزارع آرمانی زعفران در بخش کوهسرخ و ایجاد 460 نفر اشتغال مستقیم، حمایت و تسهیل در خرید مایحتاج کشاورزان با معرفی به شرکتهای فرش مشهد و الکترو استیل، تثبیت 210 شغل خانگی تولید گل چینی با اعطای تسهیلات قرضالحسنه یک میلیارد ریالی به بانوی کارآفرین، احصای فرصتهای سرمایهگذاری مشترک با شهرداری کاشمر در زمینه احداث نمایشگاه منطقهای، کارخانه آسفالت 120 تنی و تامین و تجهیز پارک بانوان کاشمر و... توسط معینهای اقتصادی از جمله اقدامات صورت گرفته است.