تولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد:
وجود روحیه بسیجی در طلاب تبلیغی باعث حضور اثر بخش آنها در جامعه می شود
تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اهمیت وجود روحیه بسیجی در طلاب و مبلغان دینی، گفت: وجود روحیه بسیجی در طلاب تبلیغی، باعث حضور اثر بخش آنها در جامعه خواهد شد.
به گزارش ایلنا، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در همایش بدرقه مبلغان اعزامی به کاروانهای پیاده روی دهه آخر صفر که پنجشنبه 4 آذرماه با حضور جمع کثیری از طلاب تبلیغی حوزههای علمیه خراسان رضوی در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، پیاده روی دهه آخر صفر را امری مقدس و پر برکت در تعمیق معنویت دانست و خاطرنشان کرد: این گامهای پیاده به نوعی آماده کردن دل و جان برای نزدیکی به وجود مقدس حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(علیهالسلام) است.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان این مطلب که امام علی(علیهالسلام) در نهج البلاغه خطاب به کمیل بن زیاد میفرمایند «قلبها مانند ظرفهایند، پس بهترین آنها باظرفیت ترین آنهاست، تصریح کرد: یکی از بهترین جایگاهها برای افزایش ظرفیت قلوب، زیارت بقاع متبرکه حضرات معصومین(علیهمالسلام) است و زیارت این بقاع در مناسبتهای مذهبی و شرکت در آیینهای ویژه پیادهروی قطعا موجب اثر بخشی بیشتر و افزایش ظرفیت در زائران خواهد شد.
عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری حضور مبلغان دینی در 300 ایستگاه صلواتی زائران پیاده را فرصتی مغتنم و ارزشمند برای آموزش احکام، عقاید دینی و ترویج سیره رضوی معرفی و ابراز کرد: پیادهروی زائران و سوگواران رضوی در دهه آخر صفر اگر با آموزش احکام دینی، آداب زیارت، ترویج سیره رضوی و تعمیق روحیه انقلابی توام باشد، قطعا اثربخشی و برکت بسیار بیشتری خواهد داشت.
وی اظهار امیدواری کرد که به برکت نورانیت نام حضرت رضا(علیهالسلام) مبلغان اعزامی به ایستگاههای صلواتی بتوانند از دانش، بینش، اندیشه و انگیزهای که در مکتب اهل بیت عصمت و طهارت(علیهالسلام) کسب کردهاند، زائران پیاده حضرت ثامن الائمه(علیهالسلام) را بهرهمند سازند.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی راهکار برون رفت از بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی را اشاعه روحیه بسیجی و انقلابی در جامعه عنوان و با تاکید بر اینکه بسیج تشکلی برخاسته از مردم و برای مردم است، اظهار کرد: در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی هرکجا روحیه بسیجی بروز و نمود یافته، آنجا عرصه رشد و تعالی نظام اسلامی بوده است. بسیج منحصر به یک قشر یا سطوح اجتماعی خاص نیست، بلکه هرکسی دل در گروی خداوند داشته باشد و برای دفاع از ارزشهای الهی و مبارزه با جور و ظلم سر از پا نشناسد، یک بسیجی است.
تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود درباره تهذیب نفس و داشتن اخلاص در امور، سخن به میان آورد و گفت: تهذیب نفس، توسل به ائمه هدی(علیهم السلام) و اخلاص در امور، رمز تاثیرگذاری سخن امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) و بزرگان دین ماست. در عرصههای نقش آفرینی در جامعه نیز یکی از زمینههای مصون ساز در برابر لغزشها و وسوسههای نفسانی تهذیب نفس است.
عضو مجلس خبرگان رهبری علم را بر دو نوع، «مسموع» و «مطبوع» دانست و بیان کرد: اگر علم در جان و روح عالم بنشیند و در سرشت انسان جای بگیرد، آنگاه علم مطبوع است، لذا روحانیونی بر جامعه تاثیرگذار هستند که دین در تمام سرشت آن¬ها جای گرفته و تمام اعمالشان جلوه دین و فقه داشته باشد.
در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی؛ رئیس ستاد اقامه نماز کشور به ایراد سخن پرداخت و با بیان اینکه پیادهروی سالروز شهادت امام رضا(علیهالسلام) جرقهای است که باید به جریان تبدیل شود، گفت: در جریان سازی اسلامی نام حضرت علی بن موسی الرضا(عیلهالسلام) نقش کلیدی و بسیار اثرگذاری میتواند داشته باشد.