در آستانه نوروز و فرا رسیدن سال جدید، جلسه هماندیشی هتلهای 4 و 5 ستاره مشهد شب گذشته در محل هتل فردوس مشهد با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، جمعی از مدیران و فعالان صنعت گردشگری و هتلداران استان برگزار شد.
به گزارش ایلنا، این جلسه به منظور بررسی موضوعات روز، مشکلات احتمالی و ارائه راهکارهای مناسب برای خدمترسانی هرچه بهتر به زائران و گردشگران نوروزی برگزار شد.
در این جلسه حسین زارع صفت مدیرکل میراث فرهنگی استان پیشنهاد داد شورای هماهنگی و برنامه ریزی هتل های مشهد در 5 گروه تشکیل شود که گروههای شهرداری، امور مالیات و دارایی، بازاریابی و تبلیغات، خدمات و نرخ گذاری و کمیته هماهنگی با اداره کل پنج گروهی هستند که در این شورا حضور یابند.
در این جلسه همچنین موضوعات و پیشنهادات دیگری از جمله ایجاد اتاق فکر و استفاده از نظر صاحب نظران، تقویت فرهنگ میزبانی و ... نیز مورد بررسی قرار گرفت.
زارع صفت در این جلسه افزود: مشهد همواره باید پرچمدار خدمات بهتر و شایسته تر در ایران باشد و به عنوان قطب گردشگری حلال در کشور جایگاه خود را حفظ کند.
وی گفت: باید خود نظارتی در داخل واحدهای اقامتی بیشتر شود و از فرصت هایی که در اختیار داریم بهتر استفاده کرده و فرصتسازی کنیم.
وی اضافه کرد: بایستی نیروی انسانی هتلها جدی گرفته شود و آموزش که لازمه توسعه است به آن ها ارائه شود و علاوه بر خدمات فرهنگی، باید خدمات آموزشی نیز ارائه شود.
وی با بیان اینکه هتل ها باید برنامه ریزی سالیانه داشته باشند، ادامه داد: پیشنها میشود برای جذب هرچه بهتر گردشگران جشنواره های فصلی برگزار شود. ضمن اینکه توسعه سفرهای برنامه ریزی شده و انجام سفرهای گروهی نیز می تواند در دستور کار هتلداران استان قرار گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به رویداد مشهد 2017 افزود: هتلهای استان از هم اکنون باید خود را برای رویداد مهم فرهنگی مشهد 2017 آماده کنند.
وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که بسیار اهمیت دارد دوران پسابرجام و امیدواری ها برای افزایش ورود گردشگران خارجی به کشور است که در این خصوص نیز هتل های استان باید آمادگی کامل داشته و برنامه ریزی کنند.
یادآور می شود در این جلسه هم چنین تعدادی از هتلداران استان و فعالان صنعت گردشگری و هتلدارای به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.