خبرگزاری کار ایران

معاون استاندار خراسان رضوی:

نامزدها از تهمت و سیاه نمایی بپرهیزند

نامزدها از تهمت و سیاه نمایی بپرهیزند
کد خبر : ۱۰۸۵۴۴۲

مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی گفت: نامزدها باید به جای مباحث قومی، قبیله ای و منطقه‌ای با احترام به یکدیگر برنامه‌هایشان را محور رقابت قرار دهند و از تهمت و سیاه‌نمایی که موجب ناامیدی در جامعه می‌شود بپرهیزند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد‌علی نبی‌پور در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور گرامیداشت شهید غلامعلی سرچاهی افزود: در این دوره علاوه بر سلامت انتخابات، سلامت شهروندان نیز به طور جدی در دستور کار قرار دارد و به همین خاطر برای هر فرآیند انتخابات یک پیوست بهداشتی تهیه و تنظیم شده است و در این چارچوب بیش از یک هزار صندوق به شعب اخذ رای برای کاهش تراکم مراجعه‌کنندگان اضافه شده و در هیچ فضای بسته‌ای اجازه اجرای برنامه‌های تبلیغاتی نامزدها داده نمی‌شود و و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی می‌توانیم یک انتخابات حداکثری داشته باشیم.

رئیس ستاد انتخابات استان اظهار داشت: بر اساس نظرسنجی‌ها تاکنون میزان مشارکت در روستاها تا ۶۰ درصد و در شهرهای کوچک تا ۵۰ درصد ثبت شده و برخی می‌گویند اگر مشارکت زیاد نباشد مهم نیست در حالیکه مشارکت از نتیجه انتخابات مهم‌تر است و مشروعیت این نظام حاصل این مشارکت گسترده است و امروز در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، خبرگان و شوراهای شهر و روستا باید به این موضوع توجه کنیم.

وی یادآور شد: تاکنون در انتخابات ریاست جمهوری تا ۸۷ درصد و در همه‌پرسی‌ها تا بیش از ۹۰ درصد مشارکت داشته‌ایم اما تحریم‌ها و سوء مدیریت و سیاه‌نمایی موجب کاهش سرمایه اجتماعی می‌شود و باید تلاش کنیم خدمات نظام اطلاع‌رسانی شود. 

معاون اجرایی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت نیز گفت: برای خدمات رسانی بهتر یک‌هزار و ۱۴۰ پایگاه‌های واکسیناسیون تجمیعی در کشور راه‌اندازی شده که مراجعه‌کنندگان به صورت حضوری و خودرویی می‌توانند در این مراکز حضور پیدا کنند.

دکتر بابک فرخی افزود: پس از شیوع کرونا در گام‌نخست مراکز منتخب ۱۶ و ۲۴ ساعته به تعداد یک هزار و ۲۵۰مرکز علاوه بر مراکز موجود مبتنی بر شناسایی و غربال‌گری بیماران راه‌اندازی شد و در گام دوم راه‌اندازی واحدهای نمونه‌گیری و در گام سوم خدمات جا مانده مانند خدمات به کودکان و زنان باردار در دستور کار قرار گرفت.

وی عنوان کرد: در این ایام ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار درگیر کرونا دارای مشکلات اقتصادی تحت پوشش کمک‌های مومنانه قرار گرفتند و در حال حاضر در گام‌ پنجم واکسیناسیون کرونا شروع شده که هدف آن واکسیناسیون گسترده کل کشور بر اساس برنامه‌ریزی برطبق سند ملی است.

فرخی تصریح کرد: در مرحله اول جمعیت سالمند بالای ۶۵ سال  و بیماران پُر ریسک به تعداد هشت میلیون نفر تحت پوشش قرار گرفتند و در حال حاضر از پنج و میلیون چهارصد هزار دوز واکسن وارد شده به کشور یک میلیون دوز تزریق شده است.

وی خاطرنشان کرد: از واکسن‌های وارداتی ۳۳درصد آسترازنکا، ۵۰درصد سینوفارم، ۱۵ اسپوتنیک و ۲ درصد بهارا و از جمعیت واکسینه شده ۴۸ درصد مردان و مابقی زنان بوده‌اند و تا پایان خردادماه امسال مرحله سوم واکسن برکت پایان یافته و به دست ما خواهد رسید که کم‌خطرترین و کم‌عارضه‌ترین نوع واکسن است.

 فرماندار نیشابور نیز گفت: در شرایطی که یک بحران و تهدید همه کشورها را فراگرفته بود به خاطر اقدامات جهادی و نگاه بسیجی به توفیقات بسیار خوبی رسیدیم و امروز عملکرد دستگاه های اجرایی قابل دفاع است.

علیرضا قامتی افزود: پارسال در شرایط تحریم‌ها با دقت نظر در تصمیم‌سازی‌ها، استفاده از نظرات کارشناسی و تعامل سازنده تعداد یک هزار و پنج میلیارد تومان طرح در بخش خصوصی و دولتی به بهره‌برداری رسید و امروز در بخش بهداشت و درمان ۱۶ میلیارد تومان مستقیم و ۳۶ میلیارد تومان به صورت غیرمستقیم سرمایه‌گذاری شده و بزرگترین دستاورد شهرستان نیشابور ایجاد فضای انسجام و اتحاد است.

همچنین دادستان نیشابور گفت: برای مبارزه با تخلفات حاکمیت باید به سمتی حرکت کند که ایجاد سازمان بازرسی در شهرستان‌هایی مانند نیشابور که قطب بوده و مهم هستند در دستور کار قرار بگیرد زیرا این سازمان می‌تواند جلو بسیاری از تخلفات را قبل از وقوع با هشدار بگیرد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر فضای کسب و کار نیشابور در حوزه برخورد با تخلفات کف بازار مانند گرانفروشی، احتکار و حبس مال نیرو و امکانات کافی نداریم و امروز قریب به یک دوم اصناف نیشابور با وجود اتاق اصناف و اتحادیه صنفی در نیشابور پروانه کسب ندارند که این قابل قبول نیست.

وی عنوان کرد: مشاهده می‌شود بانک‌ها زمانی که به مشتریان وامی پرداخت می‌کنند قراردادهای سفید امضا از مشتریان می‌گیرند، هیچ رئیس بانکی اجازه ندارد برگه قراردادها را سفید به امضای مشتری برساند و دبیران دستگاه‌های اجرایی باید به سمت مستند سازی املاک اداری بروند تا جلو ادعاهای اشخاص در آینده مبنی بر مالکیت آن گرفته شود و با رویکرد گره‌گشایی و تسهیل امور روسا می‌توانند با رویت اصل سند آن را برابر با اصل کند و مدیران از این اختیار قانونی استفاده کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز