معاون استاندار قول مساعدت داد؛
ایجاد پایانه برای رونق فروش و صادرات گل و گیاه خراسان رضوی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در جمع گلخانهداران نسبت به پیگیری برای ایجاد پایانه فروش و صادرات گل و گیاه صنعتگران استان در حوالی مشهد قول مساعدت داد.
به گزارش ایلنا از مشهد، علی رسولیان با حضور در جمع گلخانهداران جاده کلات - مشهد و بازدید از مزرعه تولید گل سمنگانی در پاسخ به دغدغهها و مشکلات آنان اظهار کرد: در تلاش هستیم طی انعقاد تفاهمنامهای با مدیر عامل شرکت شهرکهای کشاورزی ایران، زمینه ایجاد پایانه بار صادراتی گل و گیاه در مشهد و توسعه شهرکهای گلخانهای را فراهم کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: تامین زمین مورد نظر برای ایجاد پایانه بار صادراتی گل و گیاه در مشهد طی نشستی با مسوولان مرتبط بررسی و راهکارهای لازم اتخاذ میشود.
وی با اشاره به برنامه استان مبنی بر توسعه یک هزار هکتار گلخانه افزود: با توجه به توانمندی بالای صنعتگران گل و گیاه در خراسان رضوی توسعه یک هزار هکتاری گلخانه در استان قابل تحقق است.
رسولیان بیان کرد: صنعتگران گل و گیاه در خراسان رضوی با بومی سازی برخی مواد اولیه و ابزارآلات و افزایش سطح رقابتشان با کشورهای دنیا، سهم خود را در صادرات این محصول افزایش داده و به ۱۸ درصد از کل صادرات گل و گیاه و به ۳۵ درصد از کل صادرات گلهای شاخه بریده از کشور رساندهاند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی اضافه کرد: برای بررسی و رفع مشکلات گلخانهداران در خراسان رضوی با دستور استاندار، ستاد گلخانهها و شهرکهای کشاورزی استان تشکیل شده و نخستین نشست خود را با مسوولان دستگاههای اجرایی مختلف و نمایندگان بخش خصوصی برگزار کرده است تا بتوان با اتخاذ تصمیماتی مشکلات گلخانهداران را برطرف کرد.
رئیس سازمانجهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: قطعه ۵۰ هکتاری برای پایانه بار صادراتی گل و گیاه در مشهد در نظر گرفته شده که ۹ هکتار آن مربوط به اراضی ملی تحت مسئولیت اداره کل راه و شهرسازی و ۲۲ هکتار اراضی واگذار شده به هنگ مرزبانی است.
محمدرضا اورانی افزود: بهتر است طی نشستی با مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی، مشکل زمین مزبور برطرف شود و بتوان برای این پایانه در قالب شهرک کشاورزی، اعتبارات لازم را گرفت.
وی بیان کرد: تضمین امنیت غذایی آینده کشور با برخورداری از اقلیم شکنندهاش، توسعه کشت گلخانهای است و تولیدکنندگان این بخش از تمام ظرفیتهای داخلی برای توسعه تولید بهره گرفتهاند.