تأکید فرمانده ناجا بر زنده شدن تاریخ جنگ؛
فیلمهای دفاع مقدس دستمایه رونق گیشه نباشند
تاریخ جنگ باید جلوی چشم مردم و بالاخص جوانان نسل جدید، زنده شود چرا که ما آن روزگار سخت و طاقت فرسا را دیده و فجایع آن را هنوز به خاطر داریم.
ایلنا: فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه تاریخ جنگ باید جلوی چشم مردم و بالاخص جوانان نسل جدید، زنده شود، گفت: در تولیدات سینمایی دفاع مقدس، نباید فیلمها تنها دستمایهای برای رونق گیشه باشند.
به گزارش ایلنا، سردار " اسماعیل احمدی مقدم " در آیین تجلیل از برگزیدگان سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر از منظر نیروی انتظامی به خاطراتی از دوران هشت سال دفاع مقدس پرداخت و اظهار داشت: تیرماه سال ۵۸ بود که در پادگان امام علی(ع) آموزش میدیدیم و با افرادی چون حاج احمد متوسلیان، شهید سید مهدی هاشمی و ناصر کاظمی همرزم بودیم، در آن زمان محسن گلابخش(محسن چریک) و اصغر وصالی که در فیلم «چ» به آن اشاره میشود، با هم شهید شدند.
وی ادامه داد: فرمان تاریخی امام خمینی(ره) در ۲۸ مرداد در خصوص آزادسازی پاوه سبب شد تا یکسری از گروهانها برای تحقق این فرمان به پاوه اعزام شوند، در آن زمان «هیئت حسن نیت» باعثشد تا هرموفقیتی که رزمندگان اسلام برای آزادسازی کردستان بدست آورده بودند، از بین برود.
این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: همانانی که امروز معتقدند باید با دشمن سازش کرد، در آن زمان نیز از هیئت حسن نیت حمایت کرده و این سازش را تجربه کردند، اما در نهایت شکست نصیب رزمندگان شد و پاوه به محاصره دشمن درآمد.
فرمانده ناجا به مرور ایامی که خود در جنگ سپری کرده بود، پرداخت و خاطرنشان کرد: تاریخ جنگ باید جلوی چشم مردم و بالاخص جوانان نسل جدید، زنده شود چرا که ما آن روزگار سخت و طاقت فرسا را دیده و فجایع آن را هنوز به خاطر داریم.
احمدی مقدم از سازندگان فیلمهایی با موضوع دفاع مقدس و بالاخص ابراهیم حاتمی کیا برای ساخت فیلم «چ» و نرگس آبیار برای «شیار ۱۴۳» تقدیر و تشکر کرد و گفت: باید به فرزندان شهدا و مادران آنان احترام بگذاریم چون امکانات اندکی که در اختیار آنان است در برابر زحماتشان هیچ است.
وی بار دیگر بر ارزشی بودن این دو فیلم سینمایی سی و دومین فیلم فجر تاکید کرد و افزود: در تولیدات سینمایی دفاع مقدس، نباید فیلمها دستمایهای برای رونق گیشه باشند بلکه باید به ساخت آثار ماندگار بپردازیم.
فرمانده ناجا به میلاد حضرت زینب(س) نیز اشاره کرد و گفت: انجام رسالت این بانوی بزرگ باعثماندگاری عاشورا شد و امروز هم شهدا برای ما این رسالت را برعهده دارند، تا جاییکه وقتی شهیدی گمنام وارد کشور میشود، مردم همه به استقبال آن میآیند؛ شهدا سرمایه اصلی و روح نظام و انقلاب هستند.
احمدی مقدم در ادامه به فیلم «رستاخیز» نیز اشاره کرد و اذعان داشت: گرچه انتقاداتی فقهی بر این فیلم گرفته شد، اما به واقع این تولید سینمایی زیبا است و با روح آدمی، سر و کار دارد، در واقع «رستاخیز» خالصانه ساخته شده است.