در جنگ اقتصادی با اتهامهای واهی علیه فولاد مبارکه آب به آسیاب دشمن نریزیم
با خروج ترامپ از برجام، تحریم نفتی به قصد به صفر رساندن فروش نفت ایران، به اصلیترین تحریم آمریکا علیه ایران تبدیل شد. هدف از تحریم نفتی این بود که در واقع درآمد ارزی ایران به صفر برسد و کشور دچار بحران شود.
مرتضی بلوکی، در چنین وضعیتی بخشهای پیشران اقتصاد ایران از جمله صنایع پتروشیمی، پالایشی، فولاد و غیره به یاری اقتصاد ایران آمدند و با صادرات غیرنفتی، تا حد قابل قبولی، کاهش صادرات نفتی را جبران کردند.
یکی از بخشهای ارزآور در شرایط تحریم، صنعت فولاد بود و فولاد مبارکه به عنوان لیدر صنعت فولاد ایران تا کنون در جنگ اقتصادی، نقشی کمنظیر و افتخار آفرین، ایفا کرده است.
فولاد مبارکه از یکسو با صادرات محصولات فولادی و از سوی دیگر با ایفای تعهدات ارزی و بازگرداندن ارز به کشور، که به تایید مقامات بانک مرکزی نیز رسیده است، در جنگ اقتصادی، در کنار سایر صنایع از جمله پتروشیمی، به یاری کشور آمد و اجازه نداد هدف آمریکا برای بحران شدید ارزی و به صفر رسیدن درآمد ارزی، محقق شود.
نتیجه این اقدامات و کوششهای موفق فولاد مبارکه موجب شد تا آمریکاییها ناچار شوند فولاد مبارکه را نیز در فهرست تحریمها بگنجانند. از سوی دیگر تلاش کردند با تحریم شرکتهایی که قصد همکاری با فولاد مبارکه دارند، طرحهای توسعه این شرکت که برای حضور در بازارهای جهانی لازم است را نیز مختل کنند. نمونه این تلاشها را در پروژه نورد گرم ۲ شاهد بودیم.
متاسفانه در این میان شاهد هستیم عدهای در داخل کشور نیز با استناد به اطلاعات نادرست و یکسویه، در حال ریختن آب به آسیاب دشمن هستند و عملا در جنگ اقتصادی در حال دادن گرا به دشمن و تضعیف جبهه خودیاند.
با توجه به حجم و گستره بزرگ فعالیتهای فولاد مبارکه، قطعا اقدامات این مجموعه خالی از اشکال و نقد نیست و قطعا باید از نقدها در جهت بهبود عملکرد فولاد مبارکه بهره گرفت اما بیتردید نحوه بیان و نوع رسانهای کردن برخی انتقادات که در هر مجموعهای طبیعی است، نباید به گونهای باشد که در عمل گل به خودی تلقی شود و در عمل فشار اقتصادی به ملت ایران و توفیق آمریکاییها در اجرای تحریم صنعت فولاد را موجب شود.