مجتمع فولاد بناب توان اشتغالزایی ۱۰ هزار نفر را دارد
محمدرضا پورمحمدی در نشست مسئولان اجرایی استان با گروه مالی گردشگری درباره طرح توسعه فولاد صنعت بناب با بیان اینکه تمامی مدیران استان پای کار و آماده همکاری با سرمایهگذاران هستند، افزود: طرح توسعه مجتمع فولاد صنعت بناب، رویداد مهمی است که عملیات اجرایی آن در آینده نزدیک و با هدف تکمیل زنجیره تولید فولاد در قالب چهار طرح مجزا آغاز خواهد شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی مجتممع فولاد صنعت بناب ، به گفته پورمحمدی این طرح عظیم صنعتی با سرمایهگذاری دو هزار میلیارد ریال و ۴۳۰ میلیون یورو و با هدف اشتغالزایی مستقیم برای یک هزار و ۵۰۰ نفر و غیرمستقیم برای بیش از ۱۰ هزار نفر اجرا می شود.
پورمحمدی بر تکمیل زنجیره صنعت فولاد در آذربایجان شرقی تاکید و ابراز امیدواری کرد اجرای طرح توسعه مجتمع فولاد صنعت بناب بستر لازم برای تحقق این مهم را فراهم کند.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی به خاطر وجود زیرساختهای مناسب از جمله استانهای مستعد برای سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی است، ادامه داد: این استان از ضریب امنیت سرمایهگذاری بسیار بالایی در مقایسه با استانهای دیگر برخوردار است و به دلیل موقعیت ژئوپولتیک خاص در توسعه ارتباطات اقتصادی با کشورهای همسایه نیز نقش ویژهای دارد.
پورمحمدی از تبریز و آذربایجان به عنوان دریچه اقتصادی ایران اسلامی برای ورود به بازارهای جهانی و منطقه اقتصادی اوراسیا نام برد و افزود: همسایگی با کشورهای آسیای میانه و دسترسی به بازار چند صد میلیونی این منطقه از دیگر ظرفیتهای کمنظیر و توجیهپذیر برای سرمایه گذاری در بخشهای مختلف است.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۵ هزار واحد تولیدی و صنعتی در آذربایجان شرقی، اظهار داشت: تکمیل زنجیره تولید در بخشهای مختلف همچون صنایع فولاد و بخش معدن از جمله اساسیترین اولویتهای ماست و در این زمینه آماده حمایت و همکاری با سرمایهگذاران و به خصوص شرکتهای سرمایهگذاری بزرگ و هولدینگهای اقتصادی هستیم.
به گزارش ایرنا، اعضای هیات مدیره گروه مالی گردشگری نیز در این جلسه از آمادگی خود برای اجرای طرح توسعه فولاد صنعت بناب و همچنین تعدادی از پروژههای سرمایهگذاری و بهرهبرداری دیگر در حوزه معدن خبر دادند.
هلدینگ مجتمع فولاد صنعت بناب از چندین شرکت بزرگ فولادی شامل کارخانجات ذوب و نورد با هدف فعالیت در زمینههای گوناگون صنعت فولاد تشکیل شده است که فعالیت خود را در چندین فاز از اواخر سال ۱۳۸۳ در زمینی به وسعت ۱۴۰ هکتار در شهرک صنعتی بناب و با امکانات زیر بنائی ایدهآل اعم از دسترسی به جاده اصلی، خط آهن، نیروگاه، خطوط انتقال گاز وآب آغاز کرد.
هم اکنون این مجتمع انواع شمش های فولادی و آلیاژی در قالب دو واحد ذوب شاهین، ذوب شهریار و میلگرد آجدار در اندازه های مختلف با کیفیت های AII و AIII، انواع محصولات آلیاژی در مقاطع مختلف ، تیرآهن، نبشی و ناودانی در قالب هفت خط تولید نورد گرم تولید می کند.
شهرستان ۱۳۰ هزار نفری بناب در ۱۰۵ کیلومتری جنوب تبریز واقع شده است.