خبرگزاری کار ایران

نماینده مردم ساری و میان‌رود مطرح کرد؛

در برخی از برنامه‌های حمایتی از روستاییان غفلت کردیم/ بیمه نوعی سرمایه‌گذاری دراز مدت است

در برخی از برنامه‌های حمایتی از روستاییان غفلت کردیم/ بیمه نوعی سرمایه‌گذاری دراز مدت است
کد خبر : ۹۶۳۲۵۱

نماینده مردم ساری و میان‌رود گفت: باید از هر ابزاری در جهت توزیع عادلانه منابع استفاده کرد، بیمه‌ها یکی از این ابزارها هستند.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی کشاورزان، روستاییان و عشایر، علی بابایی در دیدار با علی شیرکانی گفت: برخی از روستاییان در نوبت بیمه‌شدن در صندوق هستند و توقع دارند که دولت در این امر به آنها کمک کند و اگر کمکی از مجلس در رسیدن به اهداف صندوق بر بیاید حتما انجام خواهد شد.

وی با اشاره به مسئله تعمیم بیمه‌های کارگاهی در روستاها، گفت: شرایط قانون کار تامین اجتماعی فضا را به سمتی هدایت می‌کند که روستاها در اداره بنگاه‌های خود قطعا آسیب خواهند دید، بنابراین پیشنهاد شده است تا کارگاه‌ها را مختار کنند تا خود تصمیم بگیرند که در بیمه تامین اجتماعی و یا صندوق بیمه اجتماعی عضو شوند.

نماینده مردم ساری و میان‌رود افزود: مسئله دیگر موضوع تعمیم بیمه سلامت به بیمه صندوق اجتماعی است و پیشنهاد شده است تا بر اساس قانون مدیریت صدور دفترچه سلامت را به صندوق بیمه اجتماعی محول کنند و نیاز است تا این مسئله در کمیسیون اجتماعی مطرح شود. امیدواریم ما نمایندگان بتوانیم بخشی از اهداف و برنامه‌های صندوق را به نفع مردم روستا تغییر دهیم تا در حمایت از این قشر بسیار بزرگ اقدامات مناسبی داشته باشیم.

وی درخصوص برنامه‌های مجلس برای روستاها نیز گفت: مسئله حمایت از مشاغل خانگی، خود اشتغالی، بنگاه‌های کارآفرینی در روستاها مطرح است و حمایت دولت از مردم روستا در جهت حمایت از تولید، حمایت مالی، بیمه‌ای و اقتصادی است. چراکه معتقدیم در برخی از برنامه‌های حمایتی از روستاییان غفلت کردیم و این غفلت موجب مهاجرت روستاییان به شهرها شده است، مهاجرانی که دیگر توان بازگشت به روستا را ندارند و هدف کسانی که قصد بازگشت به روستاها را دارند تولید ثروت نیست، بلکه قصد زندگی خارج ازقواعد شهرنشینی را دارند. بنابراین باید همه فعالیت‌ها و برنامه‌های ما به نحوی باشد که روستا را در مسیر تولید و رشد اقتصادی قرار دهد.

بابایی درخصوص مهارجت معکوس به روستاها نیز گفت: نیاز است که جذابیت و مزیت‌های زندگی در روستاها را افزایش دهیم، درواقع امروزه شاخص‌ روستاها نسبت به 20 سال قبل تغییر کرده است، بنابراین قوانین ما نیز باید تغییر کند.

وی با بیان اینکه باید اولویت ما رفاه، کارآفرینی و تولید ثروت در روستاها باشد گفت: باید از هر ابزاری در جهت توزیع عادلانه منابع استفاده کرد، و بیمه‌ها یکی از این ابزارها هستند زیرا آنها به نوعی تامین کننده آینده هستند و زمانی که تنظیم روابط شهروندان و روستاییان بر اساس بیمه باشد مردم بیشتر قدردان منابع خواهند بود. در واقع بیمه نوعی سرمایه‌گذاری دراز مدت است و باید کاری کنیم که تولید ثروت از طریق بیمه‌ها میسر شود.

بابایی در خصوص تاثیر بیمه‌ها در زندگی روستایی نیز گفت: در دنیای توسعه یافته نمی‌توان بدون بیمه مردم پیشرفته داشت، بنابراین بیمه‌ها باید در کنار مردم باشند. بیمه موجب ادامه حیات مردم خواهد بود و ضروری است که تصمیم گیرندگان از بیمه حمایت جدی‌تری داشته باشند.

 

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز