خبرگزاری کار ایران

برگزاری اختتامیه اولین کنفرانس ملی ریخته گری مداوم

برگزاری اختتامیه اولین کنفرانس ملی ریخته گری مداوم
کد خبر : ۸۴۸۴۸۷

مراسم اختتامیه کنفرانس ملی ریخته گری مداوم عصر امروز در هرمزگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، معاون اقتصادی استاندارهرمزگان در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی ریخته‌گری مداوم اظهار کرد: باید از کسی که ایده این کنفرانس را داد تشکر کنم. اگر کارهای صنعتی، مبنای علمی داشته باشد، قطعا ماندگارتر و اثرگذارتر خواهد بود‌. رابطه دانشگاه و صنعت باید تنگاتنگ باشد تا بتوانیم زنجیره تولید را تکمیل کنیم.

حیدری ادامه داد: خوشبختانه داریم به این سمت حرکت می‌کنیم. استان هرمزگان در حال حاضر قطب سوم فولاد کشور است. امیدواریم تا سال ۱۴۰۴ به هدف تولید ۱۰ میلیون تن دست پیدا کنیم.

وی افزود: با وجود بزرگانی مانند مهندس ارزانی این هدف قابل تحقق است. ما در استان به دنبال حمایت از صنایع هستیم. به زودی استان هرمزگان وارد مرحله گندله‌سازی می‌شود. در پایان ضرورت دارد از مهندس ارزانی و همکاران ایشان تشکر کنم.

معاونت اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: با نگاه مثبت صنایع در استان هرمزگان به بحث اشتغال و تولید، به توسعه پایدار نزدیک می شویم.

حیدری با بیان اینکه با تلاش و کوشش صنعتگران تا افق ۱۴۰۴ به تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در استان خواهیم رسید، اظهار کرد: از دانشگاه‌ها درخواست داریم در زمینه خوراک علمی واحدهای صنعتی بیشتر کار کنند و بر مبنای نیاز واحدهای صنعتی مطالعات و پژوهش‌ها انجام دهند.

برگزاری 5 کارگاه تخصصی در کنفرانس ملی ریخته گری مداوم

معاون تکنولوژی و توسعه شرکت فولاد هرمزگان در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی ریخته گری مداوم فولاد گفت: ۵ کارگاه تخصصی در این دو روز برگزار و ۱۵ مقاله داخلی و ۲ مقاله خارجی و ۲۴ مقاله به صورت پوستر چاپ شد.

مهندس کاظمی در ادامه مراسم از مهندس عظیمیان مدیر عامل هلدینگ فولاد مبارکه اصفهان، مدیر عاملان فولاد خراسان، ذوب آهن اصفهان، فولاد کاوه جنوب کیش فولاد آلیاژی یزد و دانشگاهیان و شرکت‌های دانش بنیان و سازمان صنعت و معدن استان، مهندس ارزانی مدیر عامل فولاد هرمزگان و از کلیه دست اندرکاران و مدیران فولاد هرمزگان تقدیر و تشکر ویژه کرد.

تمام ظرفیت شرکتهای دانش‌بنیان در خدمت صنعتگران است

مدیریت پارک علم و‌ فناوری استان هرمزگان ازهمکاری فولاد هرمزگان و پارک علم و فناوری خبر داد.

عقبی در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ریخته‌گری مداوم فولاد هرمزگان با بیان اینکه قرار است 10 میلیون تن فولاد در هرمزگان تولید شود، افزود: ما به دنبال طراحی یک مدل برای وسعت همکاری فولاد هرمزگان و پارک علم و فناوری بوده و به عنوان یک دانشگاه در کنار فولاد هستیم.

وی با بیان اینکه تمام ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در خدمت صنعتگران است، اظهار کرد: با همت مهندس کاظمی و‌ حمایت مهندس ارزانی در حال حاضر همکاری خوبی با فولاد هرمزگان داریم.

تجلیل از برگزیدگان کنفرانس ملی ریخته‌گری مداوم فولاد

در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی ریخته‌گری فولاد که به مدت دو روز در بندرعباس برگزار شد،  برگزیدگان این کنفرانس مورد تجلیل قرار گرفتند.

لازم به ذکر است جوایز برگزیدگان توسط مهندس ارزانی، مدیرعامل فولاد هرمزگان، کاظمی، دبیر اجرایی کنفرانس و حیدری، معاون اقتصادی استاندار هرمزگان اهدا شد.

مهندس علیرضا کاظمی، معاون تکنولوژی و توسعه شرکت فولاد هرمزگان در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی ریخته گری پیوسته فولاد گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، دومین دوره این کنفرانس در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ در بندرعباس برگزار خواهد شد.

معرفی طرح بومی‌سازی برتر

در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی ریخته‌گری مداوم فولاد، در بخش طرح بومی‌سازی برتر طرح شرکت ذوب آهن اصفهان به عنوان طرح برتر انتخاب شد.

موضوع این طرح، "بومی‌سازی دستگاه‌های شماره‌زن شمش‌های ریخته‌گری به روش پاشش پودری" بود.

معرفی طرح برتر بهبود مستمر

در بخش طرح برتر بهبود مستمر، طرح شرکت فولاد هرمزگان به عنوان طرح برتر انتخاب شد.

موضوع این طرح، "رفع عیب ریزسطحی در محصولات با کاربری پلیت باضخامت بالا از ۸۵ درصد به ۵ درصد" بود.

معرفی طرح نظام مشارکتی برتر

در بخش طرح نظام مشارکتی برتر، طرح شرکت فولاد خراسان به عنوان طرح برتر انتخاب شد.

موضوع این طرح، "ساخت تابلوی محلی جهت تست اولیه ماشین برشی قبل از مونتاژ" بود.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز