خبرگزاری کار ایران

نگاهی به اداره طراحی آمیزه و پژوهش­‌های مواد گروه صنعتی بارز

نگاهی به اداره طراحی آمیزه و پژوهش­‌های مواد گروه صنعتی بارز
کد خبر : ۸۳۸۲۴۹

بخش طراحی آمیزه و پژوهش های مواد در اداره کل تحقیقات و توسعه گروه صنعتی بارز در قالب یک تیم پرکار و پایبند به خط مشی و راهبردهای سازمان تعریف شده است.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و ارتباطات گروه صنعتی بارز علیرضا بنی اسد، مدیر اداره طراحی آمیزه و پژوهش­های مواد در مطلبی به معرفی اداره آمیزه و پژوهش های مواد بارز پرداخته است:

بر هیچ متخصصی در صنعت تایر پوشیده نیست که یکی از تأثیر گذارترین عوامل در کیفیت این محصول، آمیزه لاستیکی است. به این طریق می­توان به نقش قسمت طراحی آمیزه و پژوهش­های مواد به عنوان یکی از رکن­های اصلی تحقیق و توسعه در این حوزه پی برد. این بخش در اداره کل تحقیقات و توسعه گروه صنعتی بارز در قالب یک تیم پرکار و پایبند به خط مشی و راهبردهای سازمان تعریف شده و همواره در راستای تحقیق و پژوهش در حوزه آمیزه کاری و توسعه محصول گام برداشته است. در سال­های اخیر طراحی آمیزه­های مرتبط با پروژه های تایر سبز سواری و باری ( کاهش مقاومت غلتشی و جایگزینی مواد پر خطر مطابق مقررات REACh)، بهبود چنگ زنی خیس (در راستای الزامات خودروساز رنو)، رویه تایر زمستانی رادیال سواری، رویه تایر ویژه تاکسی، و ارتقاء مقاومت فرسایشی رادیال باری به همت 9 کارشناس متخصص در حوزه علوم و مهندسی پلیمر و شیمی و 4 تکنسین مجرب با موفقیت به پایان رسیده است. همچنین کسب گواهی E-MARK برای تعداد زیادی از سایزها به عنوان یک دستاورد ارزشمند در چهارچوب کارگروه های چند تخصصی با همکاری سایر ادارات تحقیقات و توسعه محقق شده است.

این در حالیست که علاوه بر پروژه های مذکور چندین پروژه و فعالیت در زمینه بهبود فرایند اختلاط و کیفیت آمیزه نیز در این اداره در حال اجرا است. به گونه­ای که کارشناسان در روند پایش و ارتقاء کیفیت تایرهای جاری خط تولید مشارکت کرده و همواره واحدهای پشتیبانی و فرآیند نواحی پنج­گانه تولید را نیز همراهی می­کنند. طراحی آمیزه جدید برای کاهش عیب ترک بین شیاری در گروه محصولات بایاس سنگین و نیمه سنگین، طراحی آمیزه سایدوال جدید برای برطرف کردن سفیدک دیواره تایرهای رادیال سواری و مشارکت در تیم­های معضل گشایی و حل مسئله و بهبود KPI نواحی مختلف تولید چند نمونه از این دست است. همچنین در روزهای سخت و پرفشار تحریم به همت کارشناسان حوزه پژوهش­های مواد و همراهی همکاران پشتیبانی، مهندسی فرایند و کنترل کیفیت، با توجه به اتمام و یا کاهش موجودی بسیاری از مواد اولیه و کائوچوها بررسی­ها و آزمایشات لازم در کوتاه­ترین زمان ممکن انجام گرفته و جایگزین این مواد در آمیزه­ها به گونه­ای که خللی در کیفیت ایجاد نشود معرفی شده تا از توقف خط تولید این کالای استراتژیک در حوزه حمل و نقل ممانعت شود.

در این میان آنچه در اجرای پروژه­ها بیش از هر چیز مورد توجه قرار می­گیرد حرکت در چهارچوب طرح­ریزی پیشاپیش کیفیت محصول (APQP) است. روند APQP از مرحله طرح­ریزی، طراحی و توسعه محصول، طراحی و توسعه فرایند، صحه­گذاری محصول و فرایند و در نهایت بازخورد ارزیابی و اقدامات اصلاحی به صورت کامل در اجرای تمام این پروژه ها رعایت می­شود.

از طرفی آزمایشگاه طراحی آمیزه نیز با بهره­مندی از تجهیزات آزمون­های فیزیکی-مکانیکی، رئولوژیکی، تریبولوژیکی و امکان اختلاط و پخت در مقیاس کارگاهی علاوه بر پروژه های داخلی، وظیفه پشتیبانی از آزمایشگاه کنترل کیفیت را نیز از طریق تولید آمیزه آزمایشی و انجام آزمون های Level check بر روی آمیزه‌های خط تولید برعهده دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز