خبرگزاری کار ایران

حمایت بلاعوض صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان

حمایت بلاعوض صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان
کد خبر : ۸۰۷۵۸۴

صندوق نوآوری و شکوفایی ۷۰ درصد از هزینه‌های اجاره و ساخت غرفه در نمایشگاه ICT کربلا را تا سقف ۲۵ میلیون تومان به ازای هر شرکت دانش‌بنیان به صورت بلاعوض پرداخت می‌کند

به گزارش ایلنا به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، سیاوش ملکی فر از تخصیص 25 میلیون تومان حمایت بلاعوض از هر شرکت‌ دانش‌بنیان دارای توان صادراتی متقاضی حضور در اولین نمایشگاه تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات در عراق-کربلا خبر داد.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری  با اشاره به برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی ارتباطات و فناوری اطلاعات عراق-کربلا در تاریخ نهم تا دوازدهم مهرماه ۹۸، با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت‌های دانش‌بنیان و فن‌آور و با بیان اینکه رابطه اقتصادی، صنعتی و خدماتی ایران و عراق طی سال‌های گذشته بسیار چشمگیر بوده گفت: طی سال‌های گذشته اهمیت این موضوع برای دولت و اقتصاد ایران بیش از پیش آشکار شده و اهتمام به توسعه روابط از سوی طرف ایرانی قابل ستایش است. این موضوع در کنار همراهی و نیاز دولت و اقتصاد عراق به اقتصاد، صنعت و خدمات ایران، می‌تواند بازاری مناسب برای شرکت‌های دانش‌بنیان و وضعیتی مطلوب برای آینده روابط اقتصادی فراهم آورد.

وی افزود: کشور عراق با ۴۳۷۰۰۰ کیلومترمربع وسعت و برخورداری از ذخایر عظیم نفت و گاز، زمین حاصلخیز و نیروی کار ارزان، با وجود مشکلات دائمی در زمینه امنیت و زیرساخت‌ها و با وجود بیش از ۳۰ سال جنگ و تحریم و کاستی، امروزه به عنوان یکی از کشورهای رو به رشد و توسعه شناخته می‌شود. اما متاسفانه بسیاری از بازرگانان ایرانی و تولیدکنندگان نمی‌توانند یا نمی‌خواهند به صورت علمی و تخصصی امر صادرات را پیگیری کنند و بازارشناسی و بازارسازی لازم برای حضور در عراق را انجام نمی‌دهند و همین موضوع باعث از دست دادن بازار بالقوه و بزرگ این کشور شده است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تاکید کرد: پرواضح است که برای صادرات کالا و خدمات چه در بازار داخلی و چه بازار خارجی لازم است که اطلاعات لازم از فرهنگ آن بازار، نیاز، علایق و سلایق آن‌ها جمع‌آوری شود و بر اساس این مقدمات و اصول اولیه حضور در بازار صورت پذیرد.

ملکی‌فر در عین حال تاکید کرد: باید بدانیم اگر می‌خواهیم در بازار عراق از لحاظ قیمتی رقابت کنیم، کیفیت کالا و خدمات ارائه شده بسیار مهم است و باید با ساخت برندی قوی از اقتصاد ایران و با رویکردی بلندمدت و دائمی، جاپای قوی و ماندگار در این اقتصاد برجای گذاریم‌

وی تاکید کرد: از مهم‌ترین عناصر توسعه رابطه اقتصادی میان ایران و عراق، حمایت جدی دولت‌ها از این موضوع است. فارغ از اقدامات مثبت انجام شده در این زمینه اقدامات دولت عراق و دولت ایران در راستای توسعه سرمایه‌گذاری ایرانی و انجام صادرات به این کشور می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

وی  با بیان اینکه حمایت‌ از شرکت‌های دانش‌بنیان و فن‌آور، توسعه صادرات، ایجاد زیرساخت‌های حمایتی و حضور قدرتمند در منطقه یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی است افزود: در این میان نقش حمایتی صندوق‌ نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، دفتر توسعه کسب‌و‌کار بین‌الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین وزارت ارتباطات و فن‌آوری کشور بسیار مهم است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در عین حال تاکید کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به منظور تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات، کاربردی کردن دانش و دستاوردهای پژوهشی و تکمیل زنجیره ایده تا بازار، از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند و خدمات مالی و اعتباری از جمله کمک، تسهیلات و سرمایه‌گذاری را برای آن‌ها تامین می‌کند. همچنین صندوق در راستای توانمندسازی این شرکت‌ها حضور آن‌ها در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی را تسهیل کرده است.

ملکی‌فر با اشاره به خدمات توانمندسازی صادراتی این صندوق برای شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از حوزه‌هایی است که در سال‌های گذشته بیشترین خدمات توانمندسازی صادراتی را از صندوق دریافت کرده است و در سال جاری نیز ما حمایت‌های بسیاری برای حضور فعالان این حوزه در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی در نظر گرفته‌ایم.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: در نمایشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات عراق-کربلا که از تاریخ نهم تا دوازدهم مهرماه سال جاری در کربلا برگزار می شود، حمایت‌های صندوق تا سقف ۲۵ میلیون تومان و به صورت بلاعوض برای هر شرکت دانش‌بنیان دارای توان صادراتی متقاضی حضور در نمایشگاه، منظور شده است. البته سقف کلی حمایت صندوق برای حضور در نمایشگاه‌های خارجی ۶۰ میلیون تومان بلاعوض در سال به ازای هر شرکت است. علاوه بر حضور در نمایشگاه و اجاره غرفه، شرکت‌ها می‌توانند از حمایت‌های صندوق برای اعزام هیئت‌های تجاری به نمایشگاه‌های خارجی و بازدید از این نمایشگاه‌ها نیز استفاده کنند که در این خصوص هر شرکت می‌تواند تا سقف ۱۰ میلیون تومان بلاعوض در سال دریافت کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز