خبرگزاری کار ایران

بیش از ۵۰ هزار بسیجی وزارت جهاد فراخوان شدند

بیش از ۵۰ هزار بسیجی وزارت جهاد فراخوان شدند
کد خبر : ۷۴۹۱۶۰

فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی در جلسه بررسی وضعیت احیاء و پایداری تولید محصولات کشاورزی به منظور رفع هرچه سریع‌تر مشکلات به وجود آمده برای کشاورزان و تولیدکنندگان بخش و تداوم خدمت‌رسانی به سیل زدگان تاکید کرد: بسیج هرجا ببیند کاری روی زمین مانده با نیروی تخصصی وارد صحنه می‌شود.

به گزارش ایلنا، پیمان فلسفی در جلسه‌ای که با حضور معاون امور باغبانی، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی و جمعی از مدیران وزارت جهاد کشاورزی، فرماندهان ستادی بسیج وزارتخانه، بسیج مهندسان و روسای موسسات تحقیقاتی و پژوهشکده ذیربط در محل سالن جلسات دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، به تحریم سپاه پاسداران توسط آمریکا اشاره کرد و گفت: سپاه یک نهاد مردم‌‌دار است که هرجا احساس کرده مردم و نظام احتیاج به کمک دارد وارد صحنه شده است و این کار خصمانه و از روی دشمنی است که این کار را محکوم می‌‌کنیم.

وی به ابعاد بسیج از منظر عمومی که همان پشتیبانی و بسیج نیروی انسانی است و از بعد تخصصی برای جبران خسارت و کمک به سیل‌‌زدگان با رویکرد بسیجی متخصص مستقر در پایگاه‌‌های مقاومت بسیج در موسسات و معاونت‌‌های سراسر کشور هستند، اشاره کرد.

فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه سیل اخیر حدود ۷۸۰۰ میلیارد تومان به کشاورزان و تولیدکنندگان در استان‌های درگیر کشور خسارت وارد کرده است، اظهار داشت: بیش از ۵۰ هزار نفر نیروی بسیجی وزارت جهاد کشاورزی برای حضور در مناطق سیل‌زده فراخوانده شده‌‌اند.

فلسفی ادامه داد: تمام موکب‌‌های اربعین و ۴۰ ستاد بازسازی عتبات عالیه در وزارت جهاد کشاورزی در مقابله با آثار و عوارض سیل در مناطق سیل‌زده مشغول خدمت‌‌رسانی هستند.

وی برای کاهش جبران خسارات در مناطق سیل‌‌زده و احیای وضعیت موجود در حوزه بخش کشاورزی به عنوان راهکار تصریح کرد: معاونت‌‌های اجرایی، موسسات تحقیقاتی و پژوهشکده‌‌های مرتبط در سراسر کشور جهت مدیریت این بحران از نیروهای بسیجی وزارتخانه با تدبیر علمی و سنجیده شده بکار گرفته شوند.

در ادامه، محمدعلی طهماسبی معاون امور باغبانی با بیان اینکه در سطح وزارتخانه اقدامات مناسب برای خدمت‌‌رسانی به مناطق سیل‌‌زدگان صورت پذیرفت، به راهکارهای مربوط به پایداری کشاورزی و حفظ وضع موجود تولید توسط نیروهای بسیجی و مجموعه فنی و تخصصی دستگاه‌‌های مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی پرداخت.

همچنین در این جلسه، سیدمحمد موسوی مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی آمارهایی از براورد خسارت‌‌ها در ۱۹ استان که در چهار استان خوزستان، لرستان، مازندران و گلستان بیشترین خسارت‌‌‌های وارد شده است را ارائه کرد.

وی با اشاره به اقدامات اضطراری و کوتاه‌‌مدت یک ماهه و بلندمدت، از بکارگیری نیروهای متخصص با رویکرد بسیجی در سراسر کشور جهت انتقال دام به مناطق امن، تامین علوفه، تامین سرپناه دام به مناطق امن، دفن بهداشتی دام و طیور، مبارزه با قارچ و آفات و تخمین و ارزیابی میدانی خسارات خبر داد و خاطرنشان کرد: جمع‌‌آوری کمک‌‌های مردمی قابل اطمینان‌‌ترین بخش ماخذ نیروهای بسیجی است.

در ادامه،‌ با ارایه پیشنهادهای تخصصی مهمان‌‌های حاضر در جلسه و اعلام آمادگی حضور موسسات تحقیقاتی و پژوهشکده بخش کشاورزی در مناطق سیل‌‌زده، فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی افزود: اقدامات بلندمدت و کوتاهمدت با فرماندهی هدفمند تخصصی توسط نیروهای بسیجی مستقر در پایگاه‌‌های مقاومت بسیج در معاونت‌ها و موسسات ذیربط با رویکرد بسیجی برای جبران خسارات و برنامه‌‌پذیر کردن بازسازی و احیای اراضی، زراعی، باغی، دامی، شیلات و واحدهای تولیدی خسارت دیده و اقدامات پیشگیرانه با حداقل هزینه و سریع‌‌ترین زمان ممکن با بهترین کیفیت عملیاتی شوند و همچنین مکاتبه با نیروهای بسیجی در سراسر دستگاه‌‌های وزارت جهاد کشاورزی و موسسات، تشکل‌‌ها و نهاد مردمی مرتبط با بخش کشاورزی جهت عملیاتی کردن جبران خسارت‌‌ها به همراه نیروهای متخصص بخش بتوان حجم زیادی از مشکلات را برطرف کرد

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز