خبرگزاری کار ایران

در میزگرد خبری اعلام شد؛

۲۰ هزار تن برنج تا پایان ماه مبارک توزیع می‌شود/ ماهانه بین ۳۵ تا ۴۰ هزار تن روغن خام در اختیار کارخانه‌ها قرار می‌گیرد/مردم گرانفروشی‌ها را به سازمان تعزیرات حکومتی اطلاع دهند

 ۲۰ هزار تن برنج تا پایان ماه مبارک توزیع می‌شود/ ماهانه بین ۳۵ تا ۴۰ هزار تن روغن خام در اختیار کارخانه‌ها قرار می‌گیرد/مردم گرانفروشی‌ها را به سازمان تعزیرات حکومتی اطلاع دهند
کد خبر : ۷۳۳۷۱۵

با توجه به اینکه همه امکانات و نیرو‌ها و سازمان‌های مرتبط در جهت مبارزه با گرانفروشی است مردم می‌توانند گرانفروشی‌ها را به سازمان تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.

به گزارش ایلنا به نقل از صدا و سیما، شهرام میرآخور، معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نیز با اشاره با تمهیدات ویژه و خوبی که برای تنظیم بازار گوشت انجام گرفته است، گفت: ۵ تیم در بازرسی و نظارت مراحل عرضه، انبارها، سرخانه‌ها، برخی از وادکنندگان و عرضه کنندگان و واسطه‌هایی را که در بازار گوشت اخلال می‌کردند شناسایی و با آن‌ها برخورد کردند.

این مسئول افزود: التهاب بازار گوشت ناشی از کاهش داخلی تولید گوشت بود، نیاز بازار داخل به گوشت حدود ۹۶۰ هزار تن است که امسال فقط ۲۸۰ هزار تن تامین شد و با میزانی که تا الان واردات گوشت داشته ایم باز هم ۳۳۰ هزار تن فاصله وجود دارد تا نیاز داخل به تمامی تامین شود و همین فاصله است که موجب ایجاد فساد و رانت می‌شود به ویژه وقتی که کالایی با ارز دولتی وارد می‌شود و درست به همین دلیل است که نیاز به نظارت ویژه وجود دارد.

میرآخور با بیان این که هیچ مشکلی برای تامین میوه شب عید وجود ندارد، گفت: به دلیل حساسیتی که روی سیب و پرتقال بود این دو قلم میوه به اندازه کافی خریداری و ذخیره شده که در روز‌های پایانی سال با قیمتی که ستاد تنظیم بازار اعلام خواهد کرد توزیع خواهد شد.

یزدان سیف مدیرعامل شرکت‌های بازرگانی دولتی در ارتباط تلفنی گفت: اطلاعات آقای میرآخورلو مطابق اتفاقاتی است که افتاده است. در تامین، توزیع و نظارت، تامین میوه و مرکبات ایام عید به بهترین شکل انجام خواهد شد.میوه شب عید تامین شده است، بخش عمده‌ای به استان‌های مقصد حمل شده و با همکاری دستگاه‌های ذیربط درموعد مقرر در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

یزدان سیف درباره توزیع گوشت قرمز نیز گفت: گوشت در فرایند جدید توزیع به دست جامعه هدف خواهد رسید و فرایند توزیع هدفمندتر خواهد شد. فرایند توزیع در حال انجام است که با شارژ کارت‌های بانکی مردم می‌توانند گوشت خود را از مراکز توزیع خریداری کنند.

وی ادامه داد: با توجه به درپیش بودن ماه مبارک رمضان برنامه‌هایی برای برنج، روغن و شکر اندیشیده شده است. در حوزه شکر قریب به ۱۳۵ هزار تن از طریق استان‌ها و انجمن‌های صنایع غذایی در اختیار جامعه هدف و متقاضیان قرار داده ایم.

یزدان سیف ادامه داد: با کمک استانداران و مدیران صنعت، معدن و تجارت در توزیع مصارف خانوار از طریق شبکه‌های توزیع زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف، کالا‌های مورد نیاز مردم در ایام پایان سال تامین خواهد شد.

وی گفت: برای زنبورداران نیز به دلیل نبود گل و گیاه تمهیدات اندیشیده شده است. در حوزه برنج ماهیانه قریب به ۲۰ هزار تن برنج تا پایان ماه مبارک توزیع خواهد شد.

در حوزه روغن نیز ماهانه بین ۳۵ تا ۴۰ هزار تن روغن خام در اختیار کارخانجات روغن قرار می‌گیرد. درتامین کالا‌های مورد نیاز کشور هیچ کمبودی وجود ندارد و تامین اقلام اساسی کشور با توجه به شرایط تحریم بدون مشکل انجام می‌شود.

بهمن محمدیاری مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: پیش بینی‌های لازم برای تولید گوشت مرغ انجام شده است.

امسال نسبت به سال گذشته ۱۲۱ میلیون جوجه ریزی انجام شده که این آمار بر اساس اطلاعات اتحادیه مرغداران انجام و ثبت شده است.

اکنون مشکلات پیش روی تولید کنندگان این است که تامین نهاده‌هایی مثل ذرت و سویا که با ارز ۴۲۰۰ تهیه می‌شود، به قیمت مصوب تحویل تولید کنندگان نمی‌شود و با توجه به اینکه قیمت تمام شده هرکیلو مرغ برای تولید کننده بیشتر از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است، ورود غیرکارشناسی بر مبنای قیمت‌های غیرواقعی برای قیمت گذاری موجب دو نرخی و مشکلات برای تولید کننده و مصرف کننده می‌شود.

او گفت: با توجه به قیمت ۳۵۰۰ تومان برای سویا، جوجه یک روزه به قیمت ۴۵۰۰ تومان قیمت تمام شده برای تولید کننده صرف ندارد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: هدف ما این است که مرغ با قیمت واقعی و ارزان به دست مصرف کننده برسد بنابراین برای جلوگیری از رانت توزیع نهاده‌ها باید از طریق تشکل‌ها انجام شود.

محمد علی اسفنانی معاون سازمان تعزیرات حکومتی درباره نظارت بر بازار آجیل و خشکبار گفت: در کالا‌هایی که مکلف هستند قیمت‌ها مصوب باشد؛ تکلیف روشن است.

در سایر کالا‌ها نیز عرضه و تقاضا قیمت را مشخص می‌کند، ولی اگر قیمت اعلامی متعارف نباشد، قیمت باید براساس قیمت فاکتور فروشنده به اضافه ۱۰ درصد سود محاسبه شود.

اسفنانی در ادامه گفت: با توجه به اینکه همه امکانات و نیرو‌ها و سازمان‌های مرتبط در جهت مبارزه با گرانفروشی است مردم می‌توانند گرانفروشی‌ها را به سازمان تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز