خبرگزاری کار ایران

مهرفرد:

تاکنون به ۲۷۴ شرکت برای واردات ۳۰۰ هزار تن گوشت مجوز داده شده است

تاکنون به ۲۷۴ شرکت برای واردات ۳۰۰ هزار تن گوشت مجوز داده شده است
کد خبر : ۷۳۲۶۵۰

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از صدور مجوز واردات ۳۰۰ هزار تن گوشت به ۲۷۴ شرکت خبر داد.

به گزارش ایلنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، علی اکبر مهرفرد معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با انتقاد از اظهارات غیر کارشناسی برخی افراد در زمینه واردات گوشت تصریج کرد: بر خلاف ادعای مطرح شده مبنی بر وجود انحصار در صدور مجوز واردات، تاکنون به ۲۷۴ شرکت برای واردات حدود ۳۰۰ هزار تن گوشت مجوز داده شده است.

وی با اشاره به این که در هفته گذشته اطلاعات غلطی در برنامه مطرح شد، از دست اندرکاران این برنامه خواست تا کسانی که متخصص در امور واردات گوشت هستند و اهلیت دارند به این برنامه دعوت شوند تا از ایجاد نگرانی در مردم جلوگیری شود.

مهرفرد، موضوع مجوزفروشی واردات گوشت را نیز تکذیب کرد و با اشاره به اقدامات بدخواهان برای عدم دسترسی ایران به منابع ارزی خود اظهار داشت: مقداری گوشت در بنادر کشور موجود است اما هنوز نتوانسته‌ایم آن را ترخیص کنیم.

وی ادامه داد: این گوشت‌ها با اعتماد طرف خارجی به طرف ایرانی به کشور وارد شده و بانک مرکزی نیز اغلب این محموله‌ها را تخصیص ارز داده اما پول به حساب فروشنده منتقل نشده تا فروشنده اسناد را به خریدار داخلی برساند و طرف ایرانی بتواند محموله‌ها را ترخیص کند.

مهرفرد تاکید کرد: بدون داشتن اسناد، امکان ترخیص وجود ندارد.

وی درباره قیمت گوشت گوسفند گرم وارداتی، گفت: قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی وارداتی بین ۳۳ تا ۴۰ هزار تومان متغییر است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی به شائبه طرح شده مبنی بر فروش گوشت ۴۰ هزار تومانی به قیمت ۱۲۰ هزار تومان، واکنش نشان داده و تاکید کرد: در برنامه پیشین پایش، قیمت لاشه گوشت گوسفند وارداتی با لاشه گوشت گوسفند داخلی مقایسه شد که غلط است.

وی با اشاره به این که قیمت ۱۲۰ هزار تومانی نیز برای لاشه گوشت گوسفند داخلی اشتباه است، ادامه داد: بر اساس آمارنامه بانک مرکزی و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، میانگین قیمت هر کیلوگرم لاشه گوسفند داخلی بین ۷۵ تا ۹۷ هزار تومان متغییر است.

مهرفرد گفت: گوشت گوسفند وارداتی برای مصرف کننده به قیمت هر کیلوگرم ۴۰ هزار تومان در میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و برخی فروشگاه‌های منتخب عرضه می‌شود.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که بر اساس نظر دولت، تامین گوشت وارداتی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی و توزیع آن بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است، اذعان داشت: با توجه به اختلاف قیمت گوشت‌های وارداتی و داخلی و ایجاد صف، توزیع گوشت وارداتی هدفمند خواهد شد.

مهرفرد در خصوص فعالیت در زمینه واردات گوشت، تصریح کرد: من در حال حاضر هیچ سهامی و مدیریتی در هیچ شرکت خصوصی ندارم؛ البته قبل از آن که وارد این مسئولیت بشوم، از گردونه دولت خارج بودم و فعالیت‌هایی را با برخی دوستان داشتم اما از زمانی که چنین مسئولیتی را پذیرفتم ابدا کار تجاری در حال حاضر ندارم و این موضوع را به همراه اسناد و مدارک به سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرده‌ام که می‌توانید از این سازمان سئوال کنید.

وی درباره مشخص نبودن نشانی کشتارگاه‌ها در سامانه ثبت سفارش گفت: کشتارگاه‌هایی که سازمان دامپزشکی معرفی می‌کند، همه کد دارند و بر اساس این کد مشخص است که کشتارگاه مربوط به کدام کشور است اما در صورت هرگونه ابهام، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سازمان دامپزشکی و یا این معاونت، اطلاعات لازم را دریافت کنند.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با رد ادعای مجری برنامه مبنی بر صدور مجوز توسط انجمن واردکنندگان فرآرده‌های خام دامی، تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی به منظور تشخیص صلاحیت و اهلیت داشتن شرکت متقاضی واردات گوشت از سازمان دامپزشکی، شرکت پشتیبانی امور دام و انجمن واردکنندگان فرآرده‌های خام دامی استعلام می‌گیرد و این انجمن مجوز صادر نمی‌کند بلکه به عنوان یک تشکل تخصصی به ما مشورت می‌دهد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز