رئیس اتاق اصناف ایران:
زیرساختهای صنفی باید بازسازی و احیاء شود
فاضلی با طرح پرسشی مبنی براینکه متولی توسعه نظام اقتصادی کشور کیست؛ توضیح داد: بهرغم تاکیدات فراوان برای خصوصیسازی اقتصاد کشور، اما همچنان دولت سهامدار۸۲ درصد از اقتصاد است.
به گزارش ایلنا، رئیس اتاق اصناف ایران درباره اهداف راه اندازی گروه ائتلاف تغییر و توسعه اظهارکرد: ائتلاف متشکل از همه روسای اتحادیههای صنفی همسو با برنامههاست به واقع تشکیل این گروه به منظور حکمفرمایی تفکرات تشکیلاتی در بدنه اصناف است.
وی گفت: اکثر واحدهای صنفی کشور براساس ضرورت تشکیل شده و نه براساس نیاز اقتصادی کشور، از این رو بزرگترین چالش موجود در ساختار اقتصادی کشور پدید آمدن نظام متورم کسب و کارهای مازاد است.
رییس اتاق اصناف تهران افزود: تعدد بسیار زیاد و غیر ضرور بنگاههای اقتصادی منجربه کمتر شدن مزیت اقتصادی برای سایر اصناف شده است.
به گفته فاضلی؛ دردو دهه اخیر قوانین موجود کشور در تعارض با اصناف وضع شد. از اینرو ائتلاف تغییر و توسعه بنادارد با برنامهای مدون و با یاری و مشارکت تمامی اعضای خانواه با این تضادها مقابله کند.
فاضلی افزود: برخی این پرسش را مطرح می کنند که ابزار مقابله با این چالش ها چیست؟ در پاسخ به این پرسش میگویم با دستانی که در امر سیاست گذاری کوتاه بوده و هیچ نقشی نداشته درصددیم تا جایگاه اتاق اصناف را ارتقا دهیم و برای احقاق حق اصناف قدم برداریم و باید در حوزه سیاستگذاری برای اصناف ورود کنیم.
فاضلی با طرح پرسشی مبنی براینکه متولی توسعه نظام اقتصادی کشور کیست؛ توضیح داد: بهرغم تاکیدات فراوان برای خصوصیسازی اقتصاد کشور، اما همچنان دولت سهامدار۸۲ درصد از اقتصاد است.
وی افزود: با این فضای موجود ما به دنبال ایجاد فضای ایده آل نیستیم، بلکه بنا داریم زیرساختهای موجود در تشکلهای صنفی را درست تعریف و تقویت کنیم تا به جایگاه مطلوب دست یابیم.
سرلیست ائتلاف تغییر و توسعه با اشاره به شیطنت های اخیر برخی گروههای انتخاباتی گفت: تمامی اعضای خانواده اصناف دارای کرامت هستند و از اینرو هر کس علیه آنها سخن بگوید خود را حقیر و بیاعتبار کردهاست.
رییس اتاق اصناف افزود: امروز برای تضعیف مجموعه اتاق اصناف دست به انتشار شبنامهها و مطالب غیرواقعی در رسانه ها زدهاند. ما نباید به این اقدامها واکنشی نشان دهیم و دشمن را خوشحال کنیم. هدف از این نوع اقدامها در حاشیه قراردادن عملکرد اتاق اصناف است.
رئیس اتاق اصناف ایران همچنین درباره صحبت های اخیر یکی از کاندیدا مبنی بر عدم پرداخت مالیات از سوی اصناف اظهارکرد: صحبت هایی مبنی بر یک دوره تنفس برای بنگاههای تولیدی، توزیعی و خدماتی مطرح شد. حرف دل اصناف عدم پرداخت مالیاتها نیست بلکه ما با اجحاف به این بخش مخالفیم. به عقیده ما هرکس که دارای منابعی برای ایجاد درآمد است باید مالیات پرداخت کند.
علی توسطی دیگر کاندیدای ائتلاف نیز در این مراسم با انتقاد از حاشیهسازیهای انتخاباتی، گفت: به جای برخی حاشیهسازیها برنامههای راهبردی جهت ارتقا، تجدید ساختار اتاق اصناف تهران و تقویت بنیان صنفی ارائه دهیم.
این کاندیدای ائتلاف تغییر و توسعه با اشاره به شرایط ویژه 4 سال آتی و تغییراتی که در نظان اقتصادی کشور ایجاد شده، تصریحکرد: ۴ سال آتی فرصتی طلایی برای رشد و توسعه اتحادیههای صنفی و اتاق اصناف است، به شرط آنکه با ارائه برنامههای مفید و عملیاتی چشم انداز ۴ ساله را ترسیم کنیم و با تصمیمگیریهای خردمندانه آیندهای روشن را برای نسلهای بعدی رقم بزنیم.
توسطی گفت: مشکلات اصنافیها در دو موضوع درون ساختاری و برون ساختاری خلاصه میشود. چنانچه طی ۴ سال آتی متولیان صنفی نتوانند مشکلات درون ساختاری خود را برطرف سازند به هیچ توفیق و دستاوردی دست نخواهند یافت.
رئیس کمیسیون ارتباطات اتاق اصناف تهران در پایان اهم برنامههای ائتلاف تغییر و توسعه را برای حاضرین در نشست تشریحکرد.
ابوالفضل رجب زاده، رئیس اتحادیه خشکشوئی و لباسشوئی تهران نیز به عنوان دیگر عضو ائتلاف تغییر و توسعه در این نشست با اشاره به لزوم تغییر و بازنگری در فضای کسب و کار گفت: برای رسیدن به ظرفیتهای اصناف داشتن اندیشه، راهبرد و سازکارهای نو و کارآمد یک امر ضروری است.
وی تصریحکرد: هیچ یک از مراجع صنفی نمیتوانند برای یک سیستم اجتماعی هدفمند و پیچیده که در آن ۶ میلیون فرد صنفی وجود دارد برنامه متمرکزی ارائه دهند اما تصمیم گیران اصناف میتوانند با روشهای هوشمند، فعالان کسب و کار این حوزه را به سمت اهداف مطلوب هدایت کنند.
به گفته رجب زاده مراجع صنفی در جایگاه نهاد اقتصادی باید بازبینی، بازیابی و بازسازی شوند و اصناف هم در چهارچوب ادبیات علمی و اقتصادی مناسب نحوه مدیریت را ارتقا دهند.
کاندیدای ائتلاف تغییر و توسعه با بیان اینکه برای ایجاد تغییر و تحول نباید منتظر دیگر تصمیمگیران بمانیم، افزود: برای شروع تغییر دراصناف نمیتوان منتظر دولت بود واز اینرو برای احیای اصناف، خودمان باید آستین ها را بالا بزنیم. به طوری که در گامهای بعدی باید جایگاه اصناف دراقتصاد روز دنیا را باز تعریف کنیم تا بتوانیم براساس متدهای اقتصادی و علمی جهانی که همه از آن پیروی میکنند به توفیق اقتصادی دست یابیم.
رجب زاده با اشاره به اهداف گروه ائتلاف تغییر و توسعه اظهار کرد: این گروه بنا دارد با کار علمی و با بهرهگیری از روشهای بکارگرفته شده دردنیا نحوه فضای کسب و کار اصناف را تغییر دهد که این موضوع حمایت هریک از اعضای صنفی را میطلبد.
ئیس اتحادیه خشکشوئی و لباسشوئی تهران با اشاره به شیطنت های اخیر برخی گروه های انتخاباتی گفت: متاسفانه در چند روز اخیر یک سری بیاخلاقی ها از سوی برخی افراد رخ داد که از طرف بسیاری از مسئولان اتحادیه ها محکوم شد.