احیای بافت بلوچ به توسعه صنعت استان سیستان و بلوچستان کمک می کند
رئیس هئیت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت : ماشین آلات جدید ریسندگی و بافندگی که با تکنولوژی روز دنیا پس از گشایش های بین المللی که از ناحیه توافقنامه برجام اتفاق افتاده بود، سریعا سفارش و تهیه شده و در حال انتقال جهت استقرار در کارخانه بافت بلوچ است .
به گزارش ایلنا به نقل از ایدرو نیوز ، منصور معظمی با بیان اینکه بافت بلوچ یکی از پروژههای بزرگ سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در راستای ماموریت نوسازی و احیای صنایع فرسوده است ، تصریح کرد : احیای دوباره این واحد نساجی علاوه بر ایجاد اشتغال نقش بسیار مهمی در رونق اقتصادی منطقه و مردم محروم ایرانشهر دارد .
رئیس هئیت عامل ایدرو افزود : ایجاد خط ریسندگی جدید جایگزین خطوط ریسندگی شده که در آتش سوزی سال ۸۷ از بین رفته بودو این خط می تواند محصولاتی تولید کند که به کشورهای منطقه صادر گردد . همچنین بازسازی سالن چاپ و تکثیر و طرح سالن بافندگی جدید سهم قابل توجهی از صنایع نساجی را به خود اختصاص می دهد .
معظمی گفت : مجوز انبار اختصاصی گمرک به منظور ضد عفونی کردن پنبه های وارداتی هم دریافت شده است . درحالحاضر ۱۲۴ نفر در کارخانه بافت بلوچ فعالیت میکنند که با راهاندازی خط ریسندگی ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر به این تعداد افزوده میشود.
دکتر معظمی در ادامه توجه به بازارهای منطقه ای را در اشتغال جوانان یادآوری کرد و گفت: صنعت نساجی اگر چه امروز در کشور ما با مشکلات فراوان روبرو است و از گذشته پرافتخار خود فاصله گرفته است ولی با وجود صنایع پتروشیمی در کشور و زمینه های تولید پنبه می تواند یکی از سریع ترین صنایعی باشد که برای جوانان اشتغال بیافریند به شرطی که حلقه های تولید آن را سریعا در داخل تکمیل کنیم.
معظمی با اشاره به بازار مناسب افغانستان و کشورهای که از شرق با ایران در ارتباط هستند گفت توسعه صنایع در سیستان و بلوچستان و منطقه مکران که یکی از طرحهای اقتصاد مقاومتی است می تواند یک پایگاه استراتژیک صادراتی دیگر برای کشور ایجاد کند.