خبرگزاری کار ایران

همزمان با برگزاری چهارمین نمایشگاه بین المللی سیمان

ارائه جدیترین تکنولوژی های نوین صنعت سیمان و تولید بتن

ارائه جدیترین تکنولوژی های نوین صنعت سیمان و تولید بتن
کد خبر : ۵۲۲۵۷۳

همزمان با برگزاری چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت سیمان اصفهان، واحد های تحقیقاتی، دانشگاهی و پژوهشی و همچنین شرکت ها و واحدهای صنعتی و اقتصادی داخلی و خارجی؛ جدیترین و نوین ترین صنایع ماشین آلات و تجهیزات صنعت سیمان را ارائه و در معرض دید علاقمندان قرار می دهند.

به گزارش ایلنا؛ در این نمایشگاه که از 8 الی 11 شهریورماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی اصفهان برگزار می شود، بیش از یکصد شرکت داخلی و خارجی از جمهوری اسلامی ایران و کشورهای فرانسه، سوئد، ژاپن ،آلمان، ایتالیا، ترکیه، امریکا، تایوان، استرالیا و امارات متحده عربی حضور و مشارکت دارند.

برگزاری چهارکارگاه تخصصی با موضوع نقش برجام و تاثیر آن بر تحولات منطقه در صنعت سیمان و نقش آن در بخش صادرات ، انتظار صنعت سیمان از دولت دوازدهم، بحث حمل و نقل ترکیبی و حمایت های تشویقی دولت و گسترش استفاده از بتن در فرهنگ جاده سازی و بازارسازی های جدید و تنوع تولید در سیمان از برنامه های جانبی این نمایشگاه است.

ارائه راهکارهای کاهش آلایندگی هوا در کارخانه های تولید سیمان، حفظ محیط زیست، اشتغالزایی، افزایش صادرات، افزایش راندمان تولید داخلی، آشنایی شرکت های ایرانی با آخرین تکنولوژی های روز دنیا در صنعت سیمان و بتن و ایجاد زمینه تبادل اطلاعات و تجربیات بین متخصصان و تولیدکنندگان سیمان و بتن، مهمترین اهداف برگزاری چهارمین نمایشگاه بینالمللی سیمان اصفهان است.

قرار است در روزهای برگزاری این نمایشگاه چند هیئت تجاری و بازرگانی از کشورهای همسایه از نمایشگاه بازدید کرده و با تولید کنندگان سیمان کشورمان وارد مذاکره شوند.

محمود بندرچی مدیرعامل شرکت رستاک پاد ویژن و مجری این نمایشگاه با بیان اینکه تولید سیمان کشور۶۴ میلیون تن است، گفت: بیش از ۷۰ کارخانه سیمان فعال در کشور وجود دارد که در کنار آن ۱۵ پروژه هم در حال انجام است؛ البته تولید کشور در سال ۹۵ نسبت به دو سال قبل از آن ۶ درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به وضعیت نامناسب صادرات سیمان اظهار داشت: بازارهای صادراتی در حاشیه خلیج‌فارس، آسیای میانه و آفریقا از جمله مقصدهای سیمان صادراتی ایران است؛ چین، امریکا، هند و ترکیه از تولیدکنندگان عمده سیمان هستند که تولید آن‌ها بیش از ایران است.

مدیرعامل شرکت رستاک پاد ویژن با بیان این که تولید سیمان در چشم‌انداز ۱۴۰۴ صد میلیون تن پیش‌بینی شده است، افزود سمیناری با موضوع بررسی شرایط رکود بازار سیمان در داخل و بازارهای جدید برای صادرات در کنار نمایشگاه برگزار می‌شود.

به گفته بندرچی، کارخانه جات سیمان، شرکت‌های مهندسان مشاور سازه، خدمات فنی و مهندسی، ماشین سازان، تأسیسات آب‌رسانی، فیلتراسیون و محیط‌زیست، اتوماسیون صنعتی، لوازم آزمایشگاهی، قطعات ریخته‌گری، کیسه‌های سیمان، معادن و شرکت‌های بازاریابی از جمله زیرگروه‌های این نمایشگاه هستند.

علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر برگزاری این نمایشگاه ها با شماره 7-88346455-021 تماس گرفته و یا به وب سایت www.rastak-expo.com مراجعه نمایند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز