تولید 2000 تنی پیاز از مزارع میاندورود
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود گفت: 2 هزار و 365 تن پیاز در این شهرستان تولید شده و برداشت خواهد شد.
به گزارش ایلنا از ساری، نخستین برداشت پیاز از نوع رقم "سفید محلی" با میانگین عملکرد 12.5 تن در هکتار در 5 هزار و 500 مترمربع از زمین های زراعی روستای دارابکلای حوزه بخش مرکزی شهرستان میاندورود انجام شد.
در سال جاری 2 هزار و 365 تن پیاز با میانگین عملکرد 11 تن در هکتار از زمین های زراعی این شهرستان برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود در این زمینه گفت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته منشاء این نوع از پیازها از کشورهای ایران و افغانستان بوده و به سایر نقاط دنیا انتقال یافته است.
موسوی اضافه کرد: پیاز دارای ترکیبات گوگردی، قند، کلسیم، املاح سدیم و پتاسیم، ید، سیلیس، آهن، فسفر و ویتامینهای A.B.C است که خواص دارویی بسیار زیادی است.
وی به پرداخت 8 میلیارد و 215 میلیون ریالی تسهیلات از محل اعتبارات خط 5 مکانیزاسیون سال 96 به بهره برداران زیر بخش دام و طیور شهرستان میاندورود در چهار ماهه امسال اشاره کرد و افزود: با تجهیز واحدهای دام و طیور به دستگاه های پیشرفته، میزان تولید در واحد سطح در این شهرستان افزایش می یابد.