عضو انجمن فولاد پیشنهاد داد:
محاسبه مالیات بر مبنای نرخ بهره/ باید از فولاد مبارکه حمایت شود
قاسمی پیشنهاد داد: دولت (سازمان امور مالیاتی) پایه محاسبات مالیات را بر مبنای نرخ بهره در نظر بگیرد تا بدین ترتیب تولید کنندگان هم با رویه مشخصی مالیات خود را پرداخت کنند.
به گزارش ایلنا بهمن قاسمی در جمع خبرنگاران با اشاره به فولاد مبارکه در صنعت کشور گفت:هجمه هایی که به این مجتمع بزرگ صنعتی می شود بی انصافی است صنعت کشور باید قدر مبارکه را بداند
وی ادامه داد:مدیران این مجتمع با تلاش زیاد و در شرایط سخت تحریم ها توانستند بازار صادارت و سهم ورق ایران در بازارهای جهانی حفظ کنند و حتی آنرا افزایش بدهند این درست نیست که به بهانه های شخصی و منافع فردی منافع ملی را زیر سوال ببریم علاوه بر دولت ما صنعتگران نیز باید از چنین مجتمع هایی حمایت کنیم.
مدیر عامل فولاد آرین در خصوص سیستم مالیاتی کشور گفت: سیستم مالیاتی علی الراس، نمی تواند موجب جلب و جذب سرمایه گذاری برای تولید باشد، بنابراین فعالیت های واسطه گری و دلالی را ترویج خواهد کرد و مانع از تولید می شود.
مالیات علی الراس مالیاتی است که اداره امور مالیاتی از طریق تخمین های خود، مالیات بنگاه اقتصادی را محاسبه می کند.
قاسمی اظهار امیدواری کرد، سازمان امور مالیاتی با همفکری اهل حرفه در بخش های مختلف، مانع از بروز پدیده ای به نام «فرار مالیاتی» شود تا در نهایت جامعه از مزایای پرداخت به موقع مالیات بهره مند شود.
قاسمی پیشنهاد داد: دولت (سازمان امور مالیاتی) پایه محاسبات مالیات را بر مبنای نرخ بهره در نظر بگیرد تا بدین ترتیب تولید کنندگان هم با رویه مشخصی مالیات خود را پرداخت کنند.
** افت ظرفیت تولید در واحدی فولادی بخش خصوصی
وی گفت: شرایط رکودی افت ظرفیت تولید واحدهای فولاد سازی بخش خصوصی را به دنبال داشته و بخش دولتی (خصولتی) هم چنانچه حمایت های ویژه نباشد، تداوم تولید نخواهد داشت.
به اعتقاد این فعال صنعتی، شمار زیادی از واحد های تولیدی بخش خصوصی با ظرفیت های 50 درصدی و یا تا 20 درصد به فعالیت خود ادامه می دهند، اما چنانچه برای این واحدها سرمایه درگردش فراهم شود، امکان رشد تولید را خواهند داشت و یا با رویکرد صادراتی، مشکل تولید خود را حل کنند.
پارسال آمارهای اعلام شده، نشان داد که برای نخستین بار میزان صادرات فولاد کشور (از زمان پیروزی انقلاب اسلامی) از مرز چهار میلیون تن گذشت و پیش بینی می شود امسال 5.5 میلیون تن صادرات فولاد تحقق یابد.
** تفاوت نرخ فولاد در بازار و بورس
عضو انجمن تولید کنندگان فولاد ایران یادآور شد: موضوع نابرابری قیمت تولیدات فولادی در بازار با نرخ های بورس در واقع حاشیه سازی در این بخش را به دنبال دارد و انتظار می رود دولت همسان سازی قیمت را برای ایجاد تعادل در بازار مورد تاکید قرار دهد.
قاسمی گفت: دو یا چند نرخی بودن تولیدات فولادی مانع از شفاف سازی در این بخش می شود، بنابراین در بحث صادرات هم نرخ های منطقی، امکان راهیابی به بازارهای هدف را فراهم می سازد.