خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد:

بومی سازی تجهیزات گام مؤثری در مسیر اقتصاد مقاومتی

بومی سازی تجهیزات گام مؤثری در مسیر اقتصاد مقاومتی
کد خبر : ۴۶۰۷۹۸

به گزارش ایلنا، در این جلسه بهرام‌ سبحانی مدیرعامل فولاد مبارکه پس از شنیدن گزارش عملکرد معاونتها و نواحی شرکت بر ایمنی کارکنان و تجهیزات، بومی سازی سهم بیشتری از قطعات، تکمیل هرچه سریعتر پروژه های توسعه مجتمع فولاد سبا تا پایان سال جاری و تسریع در بهرهبرداری از پروژه جمع آوری، تصفیه و استفاده از پسابهای شهرستانهای لنجان و مبارکه تأکید کرد.

وی در سخنان خود با بیان اینکه حتی یک حادثه هم برای شرکت زیاد است، گفت: از آنجایی که تمامی کارکنان باید با حوادث مسئولانه تر برخورد کنند، با قدری تمرکز بر منشأ حوادث متوجه میشویم که هریک از افراد در پستهای مختلف به نوعی در شکلگیری حوادث به سهم خود نقش داشتهاند. از این رو باید علل اصلی حوادث از بدو امر تا زمان بروز مورد بررسی قرار گیرند تا بتوان از اتفاقات مشابه در نوبتهای بعدی جلوگیری کرد.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به نقش سازنده بومی سازی تجهیزات در صنعت تصریح کرد: بومی سازی تجهیزات کار بسیار بزرگ و ارزشمندی برای کشور است. بسیاری از اقلام هستند که پیش از این از خارج از کشور خریداری میشدند و اکنون بومی سازی میشوند، با این حال هنوز هم میتوان سهم بیشتری از تجهیزات را در داخل کشور ساخت.

وی یادآوری کرد: به خاطر داشته باشیم بومی سازی تجهیزات گام مؤثری در مسیر اقتصاد مقاومتی است که البته برای کسب موفقیت بیشتر در این راه میتوان با حمایت بیشتر از سازندگان داخلی و انتقال دانش فنی و تکنولوژی ساخت از شرکتهای سازنده بزرگ خارجی به داخل کشور گام برداشت.

سبحانی ادامه داد: باید توجه داشته باشیم هر تجهیزی که برای بومی سازی مورد مطالعه طرح قرار میگیرد و به شرکت سازنده سپرده میشود، حتماً باید با کیفیت ساخته شود، چرا که ممکن است همان تجهیز بومی سازی شده اگر از کیفیت و استانداردهای لازم در ساخت برخوردار نباشد، زمینه ساز تولید خطرات جانی و مالی جبرانناپذیری برای نیروی انسانی و تجهیزات شرکت باشد.

ضرورت انتقال دانش فنی از کارکنان با تجربه در حال بازنشستگی به نیروهای جوانتر از موارد دیگری بود که دکتر سبحانی با اشاره به اهمیت این موضوع گفت: فولاد مبارکه در بخش نیروی انسانی همواره نسل به نسل در حال عوض شدن است، از این رو باید نیروهای با تجربه دانش خود را به جوانتر ها منتقل نمایند تا هیچگاه خلع وجود تجربه کافی، خدشهای بر سازمان وارد ننماید.

گفتنی است در این جلسه دبیر کمیته مدیریت فولاد مبارکه گزارش کاملی از وضعیت پیگیری موضوعات مطرح شده در جلسات قبل را ارائه کرد که مهمترین آنها عبارتند از:

تهیه طرح جامع جابجایی مواد اولیه (گندله، سنگآهن و بریکت و... ) جهت کاهش هزینه های حمل و نقل در ناحیه آهن سازی، بررسی و تصمیم  گیری جهت خرید پاتیل مذاب با اولویت ساخت آن، مدرنیزه کردن ماشینهای بسته بندی و تأمین رامتراک در نورد گرم، پیگیری فراهم کردن امکان تولید بیلت و بلوم با کمترین هزینه و با توجه به وضعیت موجود سالن تولید ماشین ۵ ریخته گری، پیگیری تکمیل و راهاندازی پروژه توسعه سبا، انجام اقدامات لازم جهت راه اندازی طرح کنستانتره سنگان، تسریع در روند تکمیل و راه اندازی LF شماره 7 و تعیین تکلیف LF شماره 8، تسریع در احداث خط انتقال پساب شهرستانهای لنجان و مبارکه به شرکت، تکمیل تصفیه خانه های داخل و خارج شرکت، توجه به وضعیت سیستمهای اعلام و اطفاء حریق در واحدهای مختلف بخصوص پروژههای توسعه و انجام اقدامات پیشگیرانه جهت عدم وقوع حوادث تجهیزاتی، تسریع در رفع مشکلات بودجهای پروژهها و تأمین مالی آنها براساس نمودار پیشرفت و طبق صورت وضعیت، ارائه گزارش و پیشنهاد در مورد وضعیت حال و آینده تولید گندله و کنستانتره در کشور، تسریع در بسترسازی لازم جهت احداث خط نورد گرم شهیدخرازی با توجه به راهاندازی ماشین ۵ ریخته گری، توجه به بهینه سازی سرمایه گذاری ها با لحاظ کردن زمان و هزینه، برنامهریزی و انجام اقدامات لازم جهت جایگزینی کارکنانی که تا یک سال آینده بازنشسته میشوند و تعریف طرح مناسب جهت تسهیل عبور و مرور ایمن کارکنان در گیت ورودی.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز