افزایش قاچاق تلویزیون/ وزارت صمت سکوت نکند
چهارمین همایش چهرههای ماندگار و پیشکسوتان صنایع لوازم خانگی ایران با حضور چهرههای برجسته این صنعت، مسئولان کشوری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
چهارمین همایش چهرههای ماندگار و پیشکسوتان صنایع لوازم خانگی ایران با حضور چهرههای برجسته این صنعت، مسئولان کشوری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد. مدیرعامل شرکت سام الکترونیک گفت:این روزها کالای قاچاق و بهویژه تلویزیون به وفور رویت میشود و واحدهای تولیدی که با دل و جان در حال تولید کالاهای ایرانی هستند، با مشکلات اساسی مواجه شدهاند.
به گزارش ایلنا به نقل از اهام ایران، سیدعلیرضا موسویمجد، مدیرعامل شرکت سام الکترونیک، ضمن گفتوگو با “خبرنگار ایلنا” از مشکلات حوزه تولید سخن به میان آورد و از مسئولان مربوطه درخواست رسیدگی فوری به مشکلات مربوط به تامین ارز را داشت.
موسوی مجد گفت: با توجه به مشکلاتی که در حوزه تولید وجود دارد، شرکت ما به لطف خدا شرایط مناسبی دارد. در حال حاضر تولید شرکت طبق تعهداتی که به وزارت صمت دادهایم در حال انجام است.
وی ادامه داد: اکنون شرکتهای تولیدکننده با مشکلاتی نظیر کمبود نقدینگی مواجه هستند که منجر به کاهش تولید شده است که برای حل این مسئله، باید مسئولان مربوطه جهت تأمین نقدینگی واحدهای صنعتی اقدام کنند و این موضوع را در کوتاهترین زمان ممکن مدیریت کنند تا واحدهای تولیدی وارد مشکل نشوند.
موسویمجد افزود: بهویژه در موضوع تأمین ارز باید تلاش بیشتری صورت گیرد. واحدهایی که در حال تولید هستند و در این شرایطِ سخت، تلاش زیادی میکنند و به چندین هزار نفر کارگر حقوق و بیمه پرداخت میکنند، باید سریعا تصمیمات درستی بگیرند تا واحدها در این برههی زمانی از سال وارد بحران نشوند؛ چرا که غالبا واحدهای تولیدی در این دوره زمانی از سال با مشکلات خاصی مواجه میشوند.
وزارت صمت وارد میدان شود
وی بیان کرد: وزارت صمت باید وارد میدان شود و این مسائل واحدهای صنعتی را حل و فصل کند. اگر موضوع ارز مدیریت نشود، بدون شک در روزهای پایانی سال مشکلات واحدهای تولید بیشتر خواهد شد. البته این مشکلات را بارها گوشزد کردهایم و امیدواریم که این معضل برای همیشه حل شود.
موسوی مجد در مورد قاچاق لوازم خانگی اظهار داشت: اکنون کالای قاچاق بهویژه تلویزیون به وفور رویت میشود. واحدهای تولیدی که با دل و جان در حال تولید کالاهای ایرانی هستند، با مشکلات اساسی مواجهاند. رقیب تولیدکنندگان داخلی، کالاهای قاچاق هستند. واردکنندگان کالای قاچاق نه مالیات میدهند و نه عوارضی پرداخت میکنند؛ این روند منجر به قیمت پایینتر کالاهای قاچاق نسبت به کالای تولید داخلی شده است که برای خریدار حدوداً ۳۵ درصد ارزانتر تمام می شود و ادامه این رویه بازار تولیدِ داخل را با ضرر و مشکلات اساسی مواجه میکند.