عضو هیاتمدیره فدراسیون صنایع غذایی، تبدیلی و کشاورزی ایران:
برای تحقق شعار سال از نظرات کارآفرینان و فعالان اقتصادی استفاده شود
یک کارشناس و فعال اقتصادی و عضو هیات مدیره فدراسیون صنایع غذایی، تبدیلی و کشاورزی ایران با اشاره به تعیین شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» عنوان کرد: اگر واقعا به دنبال تحقق شعار سال ۱۴۰۳ هستیم، باید در تمامی تصمیمگیریها از ظرفیت کارآفرینان و فعالان اقتصادی کشور که از سوی مقام معظم رهبری فرماندههان جنگ اقتصادی نام گرفتهاند، استفاده کرد.
به گزارش ایلنا، حسن گرجی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به جهش تولید و مشارکت مردمی از سوی مقام معظم رهبری و توجه ایشان به موضوع اقتصاد و حمایت از تولید داخلی در نامگذاری سالها طی حدود ۱۷ سال گذشته، گفت: کارآفرینان و فعالان بخش خصوصی حاضرند بدون کمترین چشمداشتی تجربیات خود را در مشورتها بهطور خالصانه در اختیار دولتمردان قرار دهند و در این صورت اثرات آن به سرعت در جامعه نمایان خواهد شد.
گرجی در ادامه گفت: طی سالهای اخیر تاکید رهبری به اشتغال پایدار و همت مضاعف و حفظ رونق تولید در سایه اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی، پشتیبانی و مانعزدایی از سر راه تولید و توسعه اشتغال بوده است و لازم است که دولتمردان به این مسائل توجه داشته باشند.
وی شرح داد: در تصمیمگیریها، کارآفرینان بهعلت اینکه حساب ریالبهریال سرمایهگذاری خود را دارند، میتوانند راهکارها و مشورتهای راهگشایی ارائه دهند اما در عوض دولتها بسیار کند و سنگین عمل میکنند و تصمیمسازها با تصمیمات اشتباه در طول ۴۴ سال گذشته از این ناحیه هزینههای غیرقابل جبرانی به دوش هموطنان عزیز وارد کردهاند؛ چون از جیب خودشان هزینه نمیکنند.
عضو هیات مدیره فدراسیون صنایع غذایی، تبدیلی و کشاورزی در ادامه گفت: برای برونرفت از این مشکل، دولت میبایست به امور حاکمیتی بپردازد و امر اشتغال، تولید و ساماندهی را به مشارکت مردمی واگذار نماید تا شعار سال ۱۴۰۳ نیز همانند سنوات گذشته تنها بر روی بنرهای محل جلسات دولتی یا بر روی سربرگ سازمانها و شرکتهای دولتی و در حد نوشتار باقی نماند.
گرجی اضافه کرد: دولتمردان بهجای بنگاهداری، به فکر فراهم آوردن رفاه اجتماعی و اقتصادی با مهیا نمودن زیرساختها باشند تا زمینه امنیت اقتصادی فراهم شود تا پتانسیل مشارکت مردمی به دلیل وجود بخشنامهها و دستورالعملهای بیمورد و دست پا گیر با مشکل مواجه نشود و سرمایه اجتماعی نهفته مردمی برای خلق ثروت و بهبود شرایط اقتصادی بهکار گرفته شود.
وی گفت: مسئولان باید با مردم صادقانه صحبت کنند، نه اینکه به عنوان مثال بگویند وضع ارزی کشور خوب است اما فعالان اقتصادی در عمل شاهد شرایط دیگری باشند و با مشکل مواجه شوند یا در مثالهای دیگر عدم نگاه مثبت به مشارکت مردم در بازار سرمایه، کاهش ارزش پول ملی و غیره اتفاق بیفتد که چنین مسائلی باعث عدم ثبات اقتصادی خواهد شد.